image_award_gold_left

100

Internationale
børsmæglerpriser

image_award_gold_right

ESG investering med DEGIRO

Vi tilbyder gratis ESG-score på vores platform for at hjælpe dig med at vælge virksomheder at investere i, der matcher dine værdier.

Opret en konto

Impact investering med ESG scorer

Investering handler ikke kun om penge; du kan også investere for at skabe en bedre verden. Hos DEGIRO tilbyder vi gratis bæredygtighedsrangeringer, der kan hjælpe dig med at vælge virksomheder, der matcher dine værdier. Såkaldte ESG-scorer viser dig, hvordan virksomheder eller investeringer scorer på miljø-, social- og ledelsespolitikker. Disse scorer hjælper dig med at vurdere de risici – og muligheder – som virksomheders præstationer på kritiske områder som klimaændringer, ledelsesvederlag og mangfoldighed og inklusion udgør.

Opret en konto
What is a stock

Hvad er ESG?

ESG-scorer tager hensyn til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer sammen med finansielle faktorer, når der træffes investeringsbeslutninger. Det falder ind under paraplyen 'bæredygtig investering'. Nedenfor er en oversigt over faktorer relateret til en virksomheds påvirkning på miljøet og samfundet og den måde en virksomhed styres på:

 • Environmental (E) – klimaændringer, drivhusgasemissioner, genbrugspraksis, vandforbrug, brug af vedvarende energi, råvareindkøb mv.
 • Social (S) – medarbejdernes sundhed og sikkerhed, fair løn, medarbejderuddannelse og udvikling, etisk supply chain sourcing, privatliv og datasikkerhed mv.
 • Governance (G) – bestyrelsesmangfoldighed, direktionsløn, forretningsetik, gennemsigtighed, politiske bidrag mv.
ESG
LSEG Data & Analytics

LSEG Data & Analytics ESG scorer

En ESG-score er et mål for, hvordan en virksomhed er vurderet baseret på mange ESG-metrics. Disse scorer er givet af forskellige ratingbureauer. Hos DEGIRO leverer vi ESG-score fra LSEG Data & Analytics. LSEG Data & Analytics er en del af London Stock Exchange Group (LSEG) og er en af de største udbydere af finansielle data og infrastruktur. Det har over 40.000 kunder og 400.000 brugere i 190 lande.

LSEG Data & Analyticss ESG-database dækker 70 % af den globale markedsværdi på tværs af 450+ ESG-metrics. På baggrund af de data, LSEG Data & Analytics indsamler, får virksomheder en score, som oversættes til en bogstavkarakter, hvor A+ er den højest mulige bogstavkarakter og D- er den laveste.

Opret en konto

LSEG Data & Analytics’s metode

LSEG Data & Analytics har et team på over 150 indholdsanalyseanalytikere, som manuelt indsamler ESG-data for hver virksomhed i deres ESG-univers, som er omkring 9.000. Dataene opdateres løbende og opdateres på produkter hver uge. LSEG Data & Analyticss model er opbygget af to scorerk:

ESGC-score

Måler en virksomheds ESG-præstation under hensyntagen til ESG-kontroverser.

ESG-score

Måler en virksomheds ESG-præstation baseret på verificerbare rapporterede data.

 • ESGC-score

  Måler en virksomheds ESG-præstation under hensyntagen til ESG-kontroverser.

 • ESG-score

  Måler en virksomheds ESG-præstation baseret på verificerbare rapporterede data.

På vores platform kan du se en virksomheds ESG-score, dens ESGC-score og dens ESG-kontrovers-score alene. Du kan også se de metrics, der er med til at udgøre disse scores, i en detaljeret liste under oversigten. For flere detaljer om LSEG Data & Analytics’s metode, se venligst deres hjemmeside.

Mere information til dig

Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores platform og gøre investering så problemfri som muligt; samtidig med at du får information, der hjælper dig med at træffe så informerede investeringsbeslutninger som muligt.

ESG Risk Ratings på vores platform bringes til dig af LSEG Data & Analytics, såvel som andre oplysninger på vores platform, såsom analytiker synspunkter, økonomi, virksomhedsprofiler og mere. Disse oplysninger er til dit personlige brug og gavn og udgør ikke en anbefaling fra flatexDEGIRO.

Mere end 100 international priser

Vælg den mægler, der er kåret som den bedste, mest fair og billigste måde at investere online.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Bedste mægler

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Bedste lavprisbørsmægler

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Bedste børsmægler

Rankia 2022

DE-award Germany

Den mest fair online mægler

NTV 2020

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Juni 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 31. Maj 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 30. Juni 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af Juli 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagen.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 31. Maj 2024.

icon_close