86

Internationale
børsmæglerpriser

ESG investering med DEGIRO

Vi tilbyder gratis ESG-score på vores platform for at hjælpe dig med at vælge virksomheder at investere i, der matcher dine værdier.

Opret en konto

Impact investering med ESG scorer

Investering handler ikke kun om penge; du kan også investere for at skabe en bedre verden. Hos DEGIRO tilbyder vi gratis bæredygtighedsrangeringer, der kan hjælpe dig med at vælge virksomheder, der matcher dine værdier. Såkaldte ESG-scorer viser dig, hvordan virksomheder eller investeringer scorer på miljø-, social- og ledelsespolitikker. Disse scorer hjælper dig med at vurdere de risici – og muligheder – som virksomheders præstationer på kritiske områder som klimaændringer, ledelsesvederlag og mangfoldighed og inklusion udgør.

Opret en konto
What is a stock

Hvad er ESG?

ESG-scorer tager hensyn til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer sammen med finansielle faktorer, når der træffes investeringsbeslutninger. Det falder ind under paraplyen 'bæredygtig investering'. Nedenfor er en oversigt over faktorer relateret til en virksomheds påvirkning på miljøet og samfundet og den måde en virksomhed styres på:

  • Environmental (E) – klimaændringer, drivhusgasemissioner, genbrugspraksis, vandforbrug, brug af vedvarende energi, råvareindkøb mv.
  • Social (S) – medarbejdernes sundhed og sikkerhed, fair løn, medarbejderuddannelse og udvikling, etisk supply chain sourcing, privatliv og datasikkerhed mv.
  • Governance (G) – bestyrelsesmangfoldighed, direktionsløn, forretningsetik, gennemsigtighed, politiske bidrag mv.
ESG
Refinitiv

Refinitiv ESG scorer

En ESG-score er et mål for, hvordan en virksomhed er vurderet baseret på mange ESG-metrics. Disse scorer er givet af forskellige ratingbureauer. Hos DEGIRO leverer vi ESG-score fra Refinitiv. Refinitiv er en del af London Stock Exchange Group (LSEG) og er en af de største udbydere af finansielle data og infrastruktur. Det har over 40.000 kunder og 400.000 brugere i 190 lande.

Refinitivs ESG-database dækker 70 % af den globale markedsværdi på tværs af 450+ ESG-metrics. På baggrund af de data, Refinitiv indsamler, får virksomheder en score, som oversættes til en bogstavkarakter, hvor A+ er den højest mulige bogstavkarakter og D- er den laveste.

Opret en konto

Refinitiv’s metode

Refinitiv har et team på over 150 indholdsanalyseanalytikere, som manuelt indsamler ESG-data for hver virksomhed i deres ESG-univers, som er omkring 9.000. Dataene opdateres løbende og opdateres på produkter hver uge. Refinitivs model er opbygget af to scorerk:

EESG-score

måler en virksomheds ESG-præstation baseret på verificerbare rapporterede data

ESG-score

måler en virksomheds ESG-præstation baseret på verificerbare rapporterede data

  • ESGC-score

    måler en virksomheds ESG-præstation under hensyntagen til ESG-kontroverser

  • ESGC-score

    måler en virksomheds ESG-præstation under hensyntagen til ESG-kontroverser

På vores platform kan du se en virksomheds ESG-score, dens ESGC-score og dens ESG-kontrovers-score alene. Du kan også se de metrics, der er med til at udgøre disse scores, i en detaljeret liste under oversigten. For flere detaljer om Refinitiv’s metode, se venligst deres hjemmeside.

Mere information til dig

Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores platform og gøre investering så problemfri som muligt; samtidig med at du får information, der hjælper dig med at træffe så informerede investeringsbeslutninger som muligt.

ESG Risk Ratings på vores platform bringes til dig af Refinitiv, såvel som andre oplysninger på vores platform, såsom analytiker synspunkter, økonomi, virksomhedsprofiler og mere. Disse oplysninger er til dit personlige brug og gavn og udgør ikke en anbefaling fra flatexDEGIRO.

Mere end 86 international priser

Vælg den mægler, der er kåret som den bedste, mest fair og billigste måde at investere online.

UK-award
United Kingdom

Toprangerede investeringsplatform

Financial Times og Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Bedste børsmægler

Rankia 2020

veiligheid
Netherlands

Bedste online mægler

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Den mest fair online mægler

NTV 2020

UK-award
United Kingdom

Toprangerede investeringsplatform

Financial Times og Investors Chronicle 2020

ES-award
Spain

Bedste børsmægler

Rankia 2020

veiligheid
veiligheid

Bedste online mægler

Cashcow 2019

DE-award
Germany

Den mest fair online mægler

NTV 2020

Begynd at investere i dag

Opdag hvorfor mere end 2 millioner kunder vælger vores platform.

Opret en konto

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.