EN BRUGERVENLIG WEBTRADER

Som investor skal du naturligvis have adgang til en handelsplatform, som gør det nemt at investere. En platform med smarte værktøjer, mange muligheder men uden overflødige funktioner. En brugervenlig webtrader, hvor du let og på en overskuelig måde kan følge din portefølje, dine ordrer og alle kurser.

Placer ordre og hold styr på dine investeringer med vores brugervenlige onlige platform

QUICK BAR

Med quick bar knapperne har du hurtigt adgang til portefølje oversigt samt meddelelser

Den øverste sorte bjælke i webtraderen kalder vi for ”Quick Bar”. Med dette værktøj får du hurtigt adgang til din porteføljeoversigt, ordreafgivelse, produktlister samt muligheden for at søge information i vores hjælpecenter.

QUICK ORDER

Hos DEGIRO er det nu muligt, nemt og hurtigt, at placere en ordre via funktionen quick ordrePå alle sider kan du nemt og hurtigt gennemføre en transaktion ved at bruge "Quick Order"-knappen.

REALTIDSKURSER

Hold dig orienteret omkring den globale markedsudvikling ved brug af realtidskurser

Som kunde hos DEGIRO har du adgang til gratis realtidskurser på de fleste europæiske børser via ChiX. Du har selvfølgelig også adgang til realtidskurser på alle produkter handlet på OMX Nordic (Danmark, Norge, Sverige og Finland).

Ordrebogens dybde

Når du handler igennem DEGIRO giver vi dig muligheden for at følge ordredybden i op til 5 niveauerSom investor ønsker du naturligvis at se ordrebogens dybde. Hos DEGIRO kan du se ordredybden i niveau 1 på det danske marked. Vi arbejder på, at kunne tilbyde ordredybde i 5 niveauer på de europæiske børser (inkl. Danmark), hvor dette endnu ikke er tilgængeligt.

OPRET DIN ORDRE I BELØB ELLER ANTAL

DEGIRO giver dig nu muligheden for at place dine ordre på basis af beløb samt antal

Hos DEGIRO er det muligt, at oprette en ordrer ud fra et beløb. Dette gøres normalt i antal, hvilket selvfølgelig også er muligt hos DEGIRO. Fordelen ved at udføre en ordre ud fra et beløb er, at du ikke længere behøver, at udregne hvor mange aktiver du kan købe for et bestemt beløb. Bekvemt, hurtigt og enkelt.

FAVORITLISTE

Hold dig opdateret om dine fortrukne aktier ved at tilføje aktierne til din farvoritliste

Du kan sammensætte en liste over favoritprodukter i webtraderen. Favoritlisten gør det muligt at følge kursudviklingen på de produkter, du er interesseret i. Nemt og bekvemt.

KOMBINATIONSORDRE

Sammensæt nemt en spredt protefølje og opnå diversifikation ved brug af kombinationsordre

Med kombinationsordren kan du via en ordre købe et helt indeks eller selvvalgt portefølje. Kombinationsordre er en billig og nem metode til at sprede din portefølje. Kombinationsordren er velgenet til både store og små porteføljer.

INVESTERING I FRAKTIONER (snart tilgængelig)

Kommer snart - invester i fraktioner af produktet og spred dine investeringer effektivt

DEGIRO vil snart tilbyde den unikke mulighed, at investere i fraktioner af produkter. Investering i fraktioner er ideel for investoren med en lille investeringspulje, som ønsker at sprede sine investeringer.

MOBIL WEB APP

Mobilitet spiller en stor rolle for den aktive investor. DEGIRO tilbyder derfor også en mobil adgang til vores handelsplatform via vores mobile Web App. Du kan få adgang til vores Web App via https://m.degiro.nl/

Ja, jeg ønsker at blive kunde Jeg ønsker mere information