Beskatning.

I denne FAQ finder du oplysninger om skatterelaterede emner som skat på finansielle transaktioner, udbytteskat og skattemæssigt hjemsted. Oplysningerne er udelukkende til orientering og skal ikke anses som skatterådgivning. Oplysningerne på denne side er af generel karakter og må ikke betragtes som udtømmende. Skattebehandling afhænger af de enkelte kunders individuelle forhold og der skal tages forbehold for ændringer i fremtiden. Denne FAQ er skrevet med omhu, men DEGIRO kan ikke holdes til ansvar for dets indhold, og der kan ikke udledes juridiske påstande heraf. Du henvises til at rådføre dig med en skatterådgiver, inden du træffer beslutninger vedrørende skat.

Nedenfor er et udvalg af tilgængelige produkter og markeder.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.