Genkend falske hjemmesider

For at undgå phishing igennem falske hjemmesider vil vi gerne dele nogen tips til hvordan du kan genkende officiel kommunikation fra os.

Hjemmeside

Sørg for altid at kontrollere hjemmesidens URL, før du indtaster personlige oplysninger. For alle vores hjemmesider bruger vi kun 'DEGIRO' fuldt ud stavet plus det officielle topniveau-domæne for dit land. For DK er dette: https://www.degiro.dk.

Ud over at kontrollere selve URL'en, skal du også sørge for, at du bruger en officiel DEGIRO-hjemmeside ved at kontrollere, om der vises en lukket lås i søgefeltet ved siden af URL-adressen. Alle officielle DEGIRO-hjemmesider har et gyldigt certifikat. Ved at klikke på låsen viser en menu, om der er et gyldigt certifikat til DEGIRO. Besøg ikke en (såkaldt) DEGIRO-hjemmeside uden en lukket lås, da dette vil være en falsk hjemmeside.

ssl certificate ico url

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

E-mail kommunikation

Vi bruger forskellige e-mailadresser for at kommunikere til dig afhængigt af kommunikationstypen. For eksempel sendes generel nyhedsbrevskommunikation fra newsletter@degiro.com, mens vores Service Desk bruger e-mailadressen kunder@degiro.dk. Den første del af e-mail-adressen kan variere, men de officielle DEGIRO-e-mailadresser slutter altid med ‘@degiro.dk‘, ‘@account.degiro.com‘, ‘@mail.degiro.com‘ eller ‘@ degiro.com‘.

Handelsplatform

Der er to måder at logge ind på vores handelsplatform:

  1. Direkte igennem mobilappen (Apple eller Android)
  2. Direkte igennem https://trader.degiro.nl/login/dk eller ved at klikke på knappen i øverste højre hjørne på vores officielle hjemmeside.

Links til filer

Ofte linker vi til filer i vores kommunikation for at hjælpe dig med at finde specifikke oplysninger effektivt. Som på vores hjemmeside bruger linkene 'DEGIRO' stavet fuldt efterfulgt af øverste domæne for dit land 'degiro.dk' eller, i tilfælde af internationale dokumenter 'degiro.com'.

Anmodning om information

I vores kommunikation med dig vil vi aldrig bede dig om dit kodeord. Al kommunikation, der anmoder om sådan information, skal ignoreres.

Angivning af information

Som en execution-only mægler giver vi ikke investeringsrådgivning. Når en (antaget) DEGIRO-medarbejder kontakter dig via telefon, e-mail eller anden form for kommunikation for at rådgive og / eller bede om dit login, skal du ikke svare. Vi vil heller aldrig linke direkte til login-siden. I stedet kan vi muligvis bruge den officielle hjemmeside eller en hvilken som helst anden side, hvor du kan finde login-knappen. Vi vil ikke længere linke direkte til login-siden.

Forebyggelse

For at tilføje en ekstra sikkerhedsforanstaltning til din konto, beder vi dig om at aktivere totrinsbekræftelse. Dette er en ekstra sikkerhedsindstilling, du kan aktivere på din konto. Hvis du gerne vil tilføje denne mulighed, skal du gå til 'Profil' på din DEGIRO-konto, vælge 'Sikkerhed' og derefter følge trinnene for at installere 'totrinsbekræftelse'.

Vær opmærksom på enhver form for mistænksom kommunikation. Du skal aldrig dele din adgangskode, altid låse din enhed eller logge ud af kontoen, når du forlader computeren og være forsigtig med usikret internet såsom offentlige WIFI-netværk.

ssl certificate ico url

Tjek venligst om der er et certifikat ejet af DeGiro B.V.

Begynd at investere i dag

Opdag hvorfor mere end 2 millioner kunder vælger vores platform.

Opret en konto

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.