Invester til utroligt lave gebyrer

Vores gebyrstruktur har revolutioneret branchen og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine investeringer.

Opdag vores gebyrer

Vi ønsker at gøre investering tilgængelig for alle. Se vores enkle gebyroversigt og en fast gebyrstruktur.

Aktier

PER HANDEL

USA

KOMMISSION

1 €

+

HÅNDTERINGSGEBYR

1 €

OMX Copenhagen

KOMMISSION

10 DKK

+

HÅNDTERINGSGEBYR

10 DKK

ETF’er

PER HANDEL

Kerneudvalg

KOMMISSION

0 €

+

HÅNDTERINGSGEBYR

1 €

Globalt

KOMMISSION

2 €

+

HÅNDTERINGSGEBYR

1 €

Bemærk: Kommissionsgebyrer er på husets regning for alle ETF’er i vores kerneudvalg. Du betaler kun et håndteringsgebyr på 1 EUR per transaktion. ETF-kerneudvalget varierer og er underlagt en Fair use politik. Hvis betingelserne i Fair use politik ikke er opfyldt, pålægges desuden et kommissionsgebyr på 2 EUR. Se listen, inden du investerer.

Derivater

PER KONTRAKT

Aktieoptioner

KOMMISSION

0,75 €

Futures

KOMMISSION

0,75 €

Andre omkostninger

Realtidskurser Chi-X

GEBYR

0 €

Inaktivitetsgebyr

GEBYR

0 €

Indbetalinger

GEBYR

0 €

Depotgebyrer

GEBYR

0 €

Udbetalinger

GEBYR

0 €

Valutaveksling træder

GEBYR

0,25 %*

Dato: 15-05-2023

Note: Bemærk: Denne sammenligning er baseret på gebyrerne for en almindelig (Basic, Active, Trader) og Custody (ikke lån) konto. Der er dog nogle forskelle mellem en almindelig konto og custody konto, se Gebyroversigt / Gebyroversigt Custody.

Ved køb og salg skal du også tage højde for forskellene mellem bud og udbudspris, også kendt som spread. Disse er implicitte omkostninger og ikke direkte mægleromkostninger.

Produktomkostninger er inkluderet i prisen og betales ikke til os, men til udstederen af produkterne. For eksempel opkræver ETF- og fondsudstedere et totalomkostningsforhold (TER), og udgivere af gearede produkter opkræver et finansieringsgebyr. Du kan finde disse gebyrer og andre produktrelaterede oplysninger i dokumentet med central investor information (KIID) / dokumentet med central information (KID) på din konto under fanen "Dokumenter".

Valuta, tilslutningsmuligheder eller eksterne produkt- og spredningsomkostninger kan være gældende. Opkræves et håndteringsgebyr på 1 EUR for alle produkter undtagen Tradegate (Aktier) og Options & Futures (undtagen OMX Nordics). For aktier, der handles på danske børser, gælder et håndteringsgebyr på 10 DKK.

*Vi tilbyder også muligheden for at holde kontanter på en udenlandsk valutakonto, for eksempel en konto i amerikanske dollars, ved at bruge manuel valutaomregning. Gebyret for manuel FX er 10 € + 0,25 %. I dette tilfælde betaler du valutavekslingsomkostninger, når du overfører kontanter til og fra din udenlandsk valutakonto. Men husk, at dette også udsætter dine kontante positioner for valutarisiko. AutoFX er standardmuligheden, vi bruger (dette er en almindeligt brugt industristandard) til automatisk konvertering af kontanter relateret til handler og/eller reservationer i produkter i udenlandsk valuta. Hvis du ønsker at aktivere en udenlandsk valutakonto og manuel valutaomregning, skal du gå til 'Indstillinger' og derefter 'Valutahåndtering' efter at have logget ind på din konto og tjekket vilkår og betingelser.

[2] Hvis du har en aktiv, erhvervsdrivende eller Day Trader-profil, og hvis du allerede kender mængden af marginlån, du planlægger at bruge i den kommende måned, kan du informere os på forhånd ved at tilføje en allokering. Til gengæld får du en reduceret rentesats på det allokerede beløb. Bemærk, at renten bliver ændret på hele det allokerede beløb, uanset om det bliver brugt eller ej. Få mere at vide om allokering i vores FAQ.

Opdag vores ETF Kerneudvalg

Kurtage for de mest populære ETF'er er på husets regning. Du betaler kun et ekspeditionsgebyr på 1€. Kerneudvalget af ETF’er kan ændres og er underlagt en politik for fair brug. Valuta-, eksterne produkt- og spreadomkostninger kan forekomme. Currency, external product and spread costs may apply.

See the selection
ETF

Se hele oversigten over vores gebyrer

Har du et custody depot?

Der henvises til følgende Gebyroversigt Custody.

Oprettelse Af Handelsmulighederer

DEGIRO opkræver et gebyr for at oprette handelsmuligheder uden for dit hjemmemarked. Dette er for at give adgang til et stort antal børser. Dette gebyr opkræves af dem, der bruger disse børser. Vi bruger en pay-per-use politik i vores prissætning. Dette betyder, hvis du bruger en bestemt tjeneste, vil du blive opkrævet et gebyr, men hvis du ikke gør det, så vil du ikke blive pålagt yderligere gebyrer.

For Oprettelse Af Handelsmulighederer betaler du maksimalt 0,25% af din samlede porteføljeværdi (med et maksimumsgebyr på € 2,50) om året for hver børs med undtagelse af OMX Copenhagen. Forbindelsesgebyret for amerikanske optioner er € 5,00 pr. børs pr. Kalendermåned. Disse gebyrer vil blive anvendt, hvis du gennemfører en transaktion eller har en position i løbet af kalenderåret.

For eksempel: Din porteføljeværdi er € 5.000, og du har udført handler på OMX Copenhagen, London Stock Exchange, Euronext-derivater, og du har også positioner på NYSE og OMX Copenhagen, nedenstående beregning giver gebyrerne:

OMX Copenhagen

€0.00 (positioner og transaktioner til hjemmemarkedet)

London Stock Exchange

€2.50 (transaktioner)

Euronext Derivatives

€2.50 (transaktioner)

NYSE

€2.50 (positioner)

Samlede gebyr for oprettelse af handelsmuligheder for året

3 x €2.50 = €7.50

Eksternt spread og produktomkostninger

Mange andre mæglere, der tilbyder kurtagefri investering, tilbyder kun markedsadgang gennem alternative børser og ikke gennem de største og vigtigste. Da likviditeten på disse alternative børser er meget lavere, er bud-udbud spread højere, hvilket resulterer i højere bud-udbud spreadomkostninger. Bud-udbud spreadomkostningerne skyldes forskellen i, hvori et produkt kan købes og sælges. Disse er implicitte omkostninger og ikke direkte omkostninger fra mægleren. Det er dog vigtigt at overveje dem, da det kan resultere i højere eller lavere priser ved køb eller salg.

Produktomkostninger betales ikke til os, men til udstederen af produkterne og er inkluderet i prisen. For eksempel opkræver ETF- og fondsudstedere et totalomkostningsforhold (TER), og udstedere af gearede produkter opkræver et finansieringsgebyr. Du kan finde disse omkostninger og andre produktrelaterede oplysninger på udstedernes hjemmesider. Produktomkostningerne er derfor de samme hos enhver mægler.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Juni 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 31. Maj 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 30. Juni 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af Juli 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagen.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 31. Maj 2024.

icon_close