Stærk og pålidelig

Sikringen af dine investeringer og kontanter er vores højeste prioritet. DEGIRO bruger en separat forvalterenhed til beholdning af dine aktiver. I tilfælde af at der sker noget med DEGIRO, vil dine investeringer ikke blive anset som ubehæftede aktiver for kreditorer. Når du åbner en investeringskonto hos os, åbner vi derudover også en kontokonto (kontantkonto) i dit navn hos flatexDEGIRO Bank. Alle dine ikke-investerede penge er beskyttet op til 100.000€ under den tyske Indskydergaranti.

Adskillelse af aktiver

Sikringen af dine investeringer er vores højeste prioritet. Det er derfor, vi bruger en separat loventitet (SPV) for at adskille dine aktiver. Denne enhed har kun til formål at administrere og beskytte dine investeringer. Som loven påkræver bliver der ikke udført andre aktiviteter. I det tilfælde at noget skulle ske med DEGIRO, vil kreditorer ikke kunne gøre krav på dine investeringer og de vil forblive opbevaret i den separate enhed. Denne enhed vil opbevare dine aktiver med tredjerparter. Hvor muligt eller nødvendigt af lovgivningsmæssige årsager, vil DEGIRO kræve at disse tredjeparter anvender adskillelse af aktiver således at beskytte investeringerne af vores kunder fra fallit af tredjeparter. Regler med hensyn til adskillelse af aktiver er forskellige i hvert land (både inden og uden for EU). Hvis der ikke er nogen adskillelse af aktiver med hensyn til en tredjepart i depotkæden, kan de finansielle instrumenter opbevaret med den tredjepart måske blive tabt i tilfælde at fallit af denne part. For mere information se venligst YII – Investeringsservice.

Kontantkonto

Når du tilmelder dig DEGIRO, åbner du også en bankkonto (Kontantkonto) hos flatexDEGIRO Bank. Dine uinvesterede penge vil derefter blive opbevaret på en adskilt personlig bankkonto med et personligt IBAN. Det betyder, at dine penge derfor også er garanteret op til €100.000, da den relevante tyske indskudsgarantiordning (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken) gælder. Din nye Kontantkonto bliver direkte forbundet med din eksisterende DEGIRO investeringskonto. Det er ikke muligt at bruge denne Kontantkonto til andre bankforhold. Du kan kun bruge det til at opbevare penge, så det er let tilgængeligt for investeringer på din DEGIRO-konto.

Investor beskyttelse og indskudsgaranti

Som en kunde er dine aktiver adskilt i separate enheder og dermed beskyttet mod DEGIROs insolvens. I det usandsynlige tilfælde, at de adskilte aktiver ikke kan returneres til kunder, falder DEGIRO under den tyske investorkompensationsordning, der kompenserer ethvert tab fra ikke-returnerede aktiver op til 90% (med et maksimum på EUR 20.000). Desuden vil alle penge, der er deponeret på en DEGIRO kontantkonto hos flatexDEGIRO Bank AG, garanteres op til et beløb på EUR 100.000 under den tyske indskudsgarantiordning. Oplysninger om den tyske investorbeskyttelsesordning og den tyske indskudsgarantiordning kan findes på engelsk på BaFin-hjemmesiden her.

Hvem fører tilsyn med DEGIRO?

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, som opererer under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af den tyske føderale finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch underlagt integritetstilsyn af DNB og tilsyn af AFM.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. August 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 31. Juli 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 31. August 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af September2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagen.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 31. Juli 2024.

icon_close