Sikker & Pålidelig.

DEGIRO sørger for, at dine investeringer opbevares sikkert.

Hos DEGIRO kan du være sikker på, at dine investeringer opbevares sikkert. DEGIRO anvender en separat depotenhed til at opbevare dine aktiver, hvilket betyder, at de holdes adskilt fra aktiverne i DEGIRO. Denne depotenheds eneste formål er at administrere og beskytte kunders aktiver. Som loven påkræver, bliver der ikke udført andre aktiviteter. I det usandsynlige tilfælde, at noget skulle ske med DEGIRO, vil DEGIRO's kreditorer ikke kunne gøre krav i dine investeringer, da de er placeret sikkert hos den seperate depotenhed.

Degiro
I BalancenI Balancen Adskildt
Aktier & Obligationer
Pengemarkedsfonde
Derivater

Pengemarkedsfonde

DEGIRO er ikke en bank, men et investeringsselskab. En bank kan gøre brug af dit indestående til eget erhverv, lån til tredjepart eller andre investeringer. Hvis dette går galt, er dit indestående tabt. Du løber derfor en risiko med banken. Eftersom dette er en reel risiko, er indskydersgarantien tilgængeligt for banker.

Fordi DEGIRO ikke er en bank, er DEGIRO ikke tilladt, at holde kundernes penge på egen balance eller bruge dem til egne investeringer. Du opbevarer således ikke penge hos DEGIRO. Penge, som DEGIRO modtager fra dig, bliver straks investeret (baseret på en stående ordre) i en pengemarkedsfond.

Pengemarkedsfondene er investeringsfonde, der med så lidt risiko som muligt har til formål at opnå et afkast svarende til den normale markedsrente i den pågældende valuta. Værdien af pengemarkedsfonde kan variere, ligesom med enhver anden investering. Hvis du ikke vil investere eller investere mindre i en pengemarkedsfond, kan du investere værdien i andre finansielle instrumenter efter eget valg. Eller du kan også give DEGIRO instruktionen om at udbetale kontanter tilbage til din bankkonto.

Alle aktiver i pengemarkedsfondene holdes ligeligeds særskilt fra fondens udsteder og der er derfor ingen risiko i tilfælde af konkurs hos hverken DEGIRO eller udstederen. For mere information om pengemarkedsfonde kan du klikke her

Investor beskyttelse

Den hollandske investorbeskyttelsesordning (Beleggerscompensatiestelsel) er gældende, da DEGIRO er et autoriseret investeringsselskab, der er godkendt af den hollandske tilsynsmyndighed for finansmarkederne (AFM).

Hvem fører tilsyn med DEGIRO?

DEGIRO er under tilsyn af AFM (Den hollandske tilsynsmyndighed for finansmarkederne) og Den Hollandske Centralbank (De Nederlandsche Bank) sikrer, at DEGIRO overholder alle gældende kapitalkrav.

Begynd at investere i dag.
Begynd at investere i dag.
  • Uhørt lave priser.
  • Omfattende værktøjer, muligheder og tjenester.
  • Globale investeringsmuligehder.
  • Høj sikkerhed.
  • Uhørt lave priser.
  • Omfattende værktøjer, muligheder og tjenester.
  • Globale investeringsmuligheder.
  • Høj sikkerhed.

Partnere & leverandører

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.