DEGIRO Anmeldelser

Du kan investere trygt på vores brugervenlige platform. Find ud af årsagen til, at flere end 2,5 millioner investorer bruger os som deres børsmæglere, og læs nogle af deres anmeldelser.

Opbygning af et troværdigt omdømme i hele Europa

Med vores utroligt lave gebyrer, en bred vifte af investeringsmuligheder og en innovativ platform er vi Europas førende mægler. Vores teams arbejder konstant hårdt på at forbedre vores platform og app med nye funktioner for over 2,5 millioner investorer i hele Europa, og det har givet pote! Vores kunder hjalp os med at vinde mere end 100 internationale priser for at være en af de bedste og billigste online mæglere. Læs vores investorers anmeldelser nedenfor:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Fast transactions, really low fees, and I like going through the news and updates too.

It works well, a good way to invest in index funds.

Bemærk: De ovenstående bedømmelser bygger på DEGIRO-appens resultater på App Store og Google Play ud fra gennemsnittet af alle anmeldelser, som degiro.com har fået pr. september 2023.

Vi skræddersyr vores platform til dig

Ved at bruge feedback fra vores kunder forbedrer og opdaterer vi løbende vores platform. Vi tilføjer nye funktioner og sørger for, at design, brugeroplevelse og app-udvikling altid er opdateret. På denne måde kan du få den bedst mulige investeringsoplevelse.

Lær produkterne at kende

Vurder, om virksomheder matcher dine værdier ved hjælp af ESG-ratings, og få analytikeres syn på de produkter, du vælger.

Nem adgang, nem at bruge

Log ind med Touch eller Face ID og byt med blot et par klik.

Velinformeret

Ved, hvad der sker, gennem finansielle nyheder og en oversigt over opdateringer fra verdens markeder.

Gem og hold dig opdateret

Brug tilpassede favoritlister til at gemme aktier, holde styr på nyhederne og dokumentere dine tanker i notater.

Et væld af information

Træf en informeret beslutning med realtidskurser, interaktive grafer, ESG-ratings, analytikeres synspunkter og nøgletal.

Altid opdateret

Hold dig opdateret på markedet med økonomiske kalendere, det globale markedsoverblik og daglige finansielle nyheder.

Trygt og sikkert

Hold din konto sikker med sikkert login ved hjælp af Touch eller Face ID i appen og to-faktor-godkendelse på platformen.

Dokumenter dine investeringer

Gem aktier i brugerdefinerede favoritlister og dokumenter dine tanker i noter.

Informerede beslutninger

Bliv den bedste investor du kan bruge interaktive diagrammer, en 10-lags dyb ordrebog på Euronext og et væld af finansielle data og nøgletal.

Handel på din måde

Over 2 millioner produkter og mange måder at handle dem på. Fra marginhandel til kombinationsordrer er det hele til din rådighed.

Fuldstændig beskyttet

Hold din konto og dine aktiver sikre med sikkert login ved hjælp af Touch eller Face ID og to-faktor-godkendelse.

Ofte stilled spørgsmål

Hvordan sikres mine kontanter og investeringer?

Det er vores topprioritet at holde dine kontanter og investeringer sikret. Når du åbner en investeringskonto hos os, åbner vi også en bankkonto (kontantkonto) i dit navn hos flatexDEGIRO Bank. Alle dine ikke-investerede penge vil blive holdt i en personlig, separat bankkonto med et personligt IBAN-nummer. Dette gør vi for at sikre, at dine ikke-investerede penge er beskyttet op til 100.000 € under den tyske indskydergaranti (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Derudover bruger vi en separat depotenhed til at opbevare dine aktiver. Så i det usandsynlige tilfælde, at der sker noget med DEGIRO, vil dine investeringer ikke blive behandlet som inddrivelige aktiver til kreditorer. Vil du vide flere detaljer om dette emne? Læs mere her.

Ja, vores platform er for alle. Uanset om du lige er startet på din investeringsrejse eller er en erfaren investor, har vi de rigtige værktøjer til dig. I vores Videncenter kan du finde al den information, du skal bruge for at komme i gang. Lær mere om de produkter, vi tilbyder aktier, ETF'er, futures, optioner og læs vores blogartikler om populære emner. Du kan også tjekke vores Investorakademi for at lære om valg af dit første produkt, forskellige ordretyper, investeringsstrategier og mere. Hvis du mangler inspiration, så tjek Analyst Views for at se, hvad eksperter mener om en bestemt aktie eller vores Toplister for at udforske de bedste virksomheder i populære kategorier.

Ja, du kan følge din egen investeringsstrategi på vores platform. Oplev alle typer strategier i vores videnscenter , og vælg den, der passer bedst til dig. Hvis du planlægger at investere langsigtet, så gå ikke glip af vores lektion om at tænke fremad for at få mere indsigt.

Nej, vi opkræver ikke et månedligt gebyr. Vi har en klar og gennemsigtig gebyrstruktur. Vores mål er at gøre investeringer tilgængelige for alle, og det inkluderer lave gebyrer til vores kunder. Tjek vores gebyrplan for alle detaljer.

Det er nemt at åbne en konto hos os. Det tager kun 3 trin:

 1. Tilmeld dig: Vælg et brugernavn, bekræft din e-mail og få adgang til vores brugervenlige platform.
 2. Indbetaling: Indbetal ethvert beløb gratis på din investeringskonto.
 3. Invester: Foretag din første investering og begynd at drage fordel af vores utroligt lave gebyrer.

Mangler du stadig noget? For at finde ud af flere detaljer om, hvordan du åbner en konto hos os, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Maj 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 30. April 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 31. Maj 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af Juni 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagen.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 30. April 2024.

icon_close