VORES HISTORIE INDTIL NU...

DEGIRO er en engros børsmægler. Vi tilbyder en online handelsplatform til alle typer af investorer og alle vores kunder handler til uhørt lave priser på børser verden over.

I 2013 åbnede DEGIRO dørene til privatinvestorer i Holland og har siden udvidet til 18 lande i Europa. Det har betydet at privatinvestorer i store dele af Europa har draget nytte af DEGIROs uhørt lave priser, som er op til 82% lavere end lokale udbydere. Det gør DEGIRO til en af verdens mest konkurrnecedygtige handelsplatforme i verden.

DEGIRO AMSTERDAM

MISSION:

DEGIRO søger at tilbyde finansiering og finansiel planlægning overkommeligt for alle verden over.

VISION:

Ved at kombinere teknologi og finansiel know-how skaber DEGIRO en omkostningseffektiv finansiel tjeneste for alle.

INNOVATION ER KERNEN I VORES FORRETNING.

Hvor mange virksomheder sidder fast, omfavner DEGIRO innovation. Nedenfor ses de fire grundbyggesten vi har bygges vores forretning rundt om.

Global Adgang

DEGIRO gør det muligt for alle at investere globalt. Tidligere var værdipapirhandel ofte begrænset til børser i Europa eller USA, men hos DEGIRO får alle kunder, via platformen, adgang til børser og finansielle instrumenter verden over. Det betyder at du, enkelt, kan sprede dine investeringer.

In-house Development

I forlængelse af vores konkurrentedygtige priser og store udvalg af børser arbejder DEIGRO på at udvilke innonative handelsværktøjer. Alle vores platforme er udviklet in-house og tilpasset til vores kunders behov. På nuværende tidspunkt bidrager over 250.000 kunder til et bedre handelsmiljø samtidig med, de drager nytte af vores lave priser og adgang til børser verden over. Det har aldrig været lettere at opnå en veldeversificeret portefølje på globalt niveau.

Reducerer Omkostninger

DEGIRO tilbyder en online platform, hvilket giver anledning til yderligere reducering af omkostningerne. Platform understøttes af state-of-the-art forbindelse- og server infrastruktur, som gør DEGIROs handelsplatform perfekt til investorer, af alle størrelser, som håndterer sin investeringer online.

Sikker & Påligelig

DEGIRO B.V. er under tilsyn af Netherlands Authority for the Financial Markets (AFM) og den hollandske centralbank (DNB). DEGIRO har, som investeringsselskab, fået bevilget licens i henhold til artikel 2:96 i lov om finansiel tilsyn. DEGIRO har hjemsted i Amsterdam i overensstemmelse med dets vedtægter og er registreret hos erhvervsstyrrelsen i Amsterdam under nummer: 34342820.

INVESTER I LØBET AF FÅ MINUTTER.

INVESTER I LØBET AF FÅ MINUTTER.

  • Uhørt lave priser.
  • Omfattende værktøjer, muligheder og tjenester.
  • Globale investeringsmuligehder.
  • Høj sikkerhed.
  • Uhørt lave priser.
  • Omfattende værktøjer, muligheder og tjenester.
  • Globale investeringsmuligheder.
  • Høj sikkerhed.

Partnere & leverandører