Sikker børshandel til lave priser

DEGIRO er den første engroshandelsplatform for private investorer. En online investeringsplatform for alle typer af investorer. DEGIRO giver sine kunder mulighed for at investere globalt mod hidtil uhørt lave priser.

DEGIRO blev grundlagt i 2008 af fem tidligere Binck-medarbejdere og fokuserede primært på at servicere det professionelle segment. Lave priser og en stærk infrastruktur med hurtig ordreudførelse sørgede for høj vækst fra starten. Virksomheden beskæftiger i dag omkring 150 personer og håndterer transaktioner for EUR 30 mia på op til 100 børser verden over.

I 2013 åbnede DEGIRO dørene for private hollandske investorer, så det ikke kun var professionelle investorer der profiterede ved engros-fordelene. DEGIRO tilbyder de private investorer priser, der ligger 80% under det nuværende markedsniveau. Derfor er DEGIRO på mange områder en af de mest konkurrencedygtige mæglere i verden.

DEGIRO gør det muligt for alle, at investere overalt i verden. Tidligere var investering ofte begrænset til børser i Europa eller USA. Alle investorer hos DEGIRO får adgang til børser og produkter overalt i verden via én platform. Det betyder, at private investorer får nemmere ved at sprede deres portefølje og risko.

Udover de uhørt lave priser, kunne DEGIRO også tilbyde nye innovative værktøjer i 2015. Disse værktøjer gør det muligt og nemt at sammensætte en diversificeret portefølje hos DEGIRO. Du kan snart investere i fraktioner med en indskudskapital så lav som 1 DKK. 

DEGIRO er den perfekte løsning til investoren, som ønsker at handle online. Hos os betaler kunderne ikke for lønninger til overflødigt personale og unødvendige services. DEGIRO har fjernet den sidste forskel mellem professionelle og private investorer. Nemlig prisforskellen. Essentiel for alles afkast.