Om os

Vi er den førende mægler i Europa. Med vores smarte og brugervenlige platform kan enhver blive investor.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Alles
mægler

Vores lave gebyrer har startet en sand revolution i hele Europa. Vi giver mennesker med forskellige baggrunde mulighed for at forme deres egen økonomiske fremtid. Så de kan blive de bedste investorer, de kan være med vores førende platform, uddannelse og information, omkostningsbevidst tilgang og uendelige muligheder. Ved at fjerne barrierer gør vi investering tilgængelig for alle!

02

Vores mission

At give folk mulighed for at blive de smarteste selvstyrende investorer, de kan. Med vores højkvalitets, omkostningsbevidste, gennemsigtige og tilgængelige investeringsplatform og -tjenester kan enhver blive investor.

03

Vores vision

Vi forestiller os en verden, hvor investering er tilgængelig for alle, der tager ansvar for deres egen økonomiske fremtid. På en ansvarlig og smart måde.

Vores historie

Vores rejse begyndte i 2013, da vi revolutionerede detailinvesteringsindustrien med lanceringen af vores tjenester i Holland. Blot 10 år senere er vi stolte over at være blevet den førende mægler i Europa, der tilbyder vores tjenester i 15 lande over hele Europa.

10 år med DEGIRO

I 2023 blev vi tildelt flere nye priser, hvilket bringer vores samlede antal internationale priser op på over 100. Vi fejrede også vores 10-års jubilæum og er stolte af at være blevet en af de mest anvendte platforme i Europa med mere end 750.000 investorer i Holland og 2,6 millioner i alt.

Fortsat vækst

I 2022 nåede vi 2 mio. kunder i Europa og overgik 100.000 kunder i Italien og Portugal. Vi var også stolte af at tage nye priser med hjem, hvilket giver os over 100 internationale anerkendelser i alt. Og vi blev ved med at arbejde på at forbedre vores platform ved at tilføje nye funktioner som Dark Mode og Top-lister.

Forbedret platform

I 2021 tilføjede vi en omfattende mængde finansielle data, såsom ESG-vurderinger og analytikervisninger, og begyndte at udrulle flatexDEGIRO Cash Accounts, en ny løsning til at opbevare uinvesterede penge. Vi begyndte også at tilbyde investering på Tradegate Exchange, hvilket giver mulighed for handel før og efter åbningstid.

Næste kapitel

I 2020 gik vi sammen med flatex AG og blev en af de største mæglere i Europa. Vi blev også inkluderet i SDAX, hvilket gør flatexDEGIRO til et af de 160 største børsnoterede selskaber i Tyskland. Sammen begyndte vi at tilbyde vores tjenester til over 1 million investorer.

En ny handelsplatform

I 2019 lancerede vi vores nye handelsplatform baseret på vores kunders feedback og den skiftende teknologi. Takket være vores investorer blev vi igen i år belønnet med flere internationale priser.

Flere kunder og flere priser

I 2018 oversteg vi 350.000 kunder. Vi blev endnu mere en pålidelig og troværdig mægler og vandt over 40 internationale mæglerpriser, herunder priserne for bedste mægler og bedste mobilapp, givet af Financial Times og Investors Chronicle.

Top-5 i Europa

I 2017 nåede vi ud til mere end 200.000 kunder og blev en af de fem største mæglere i Europa baseret på transaktioner om året. Vi fortsatte med at vinde adskillige priser, herunder prisen for bedste mægler i Tyskland fra Handelsblatt Broker Comparison.

Største mægler i Holland

I 2016 blev vi den største online mægler i Holland målt på transaktioner pr. år. Vi hilste også Schweiz velkommen i vores familie, hvilket gjorde det til det 15. land, der drager fordel af vores utroligt lave gebyrer.

Switzerland

Mere ekspansion

I 2015 fortsatte vi vores vækst på tværs af Nordeuropa og Italien og lancerede vores engelske platform i Storbritannien. Vi blev anerkendt med flere internationale priser undervejs, herunder den prestigefyldte Golden Bull Award i Holland.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Vi har nået ni lande

I 2014 begyndte vi vores ekspansion og tilbyder vores tjenester i ni europæiske lande. Vi startede et navn for os selv på det hollandske marked ved at vinde prisen for bedste mægler og annoncere vores partnerskab med Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Lancering af DEGIRO

I 2013 introducerede vi vores tjenester i Holland, med mulighed for at alle vores detailkunder kunne investere med utroligt lave gebyrer. Dette var begyndelsen på vores mission: at gøre global handel tilgængelig og overkommelig for alle.

Netherlands

04

Uendelige
muligheder

Vi ønsker, at du investerer på din måde. Derfor tilbyder vi et univers af investeringsmuligheder. Du kan investere på mere end 50 globale børser i 30 lande på en omfattende og ligetil platform bygget in-house på kraftfuld og smart software.

05

Få mest
muligt ud af dine
investeringer

Vi tilbyder vores kunder stor værdi for pengene, så du kan få mest muligt ud af dit afkast. Det er derfor, vi stillede lave gebyrer til rådighed for detailinvestorer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Vi har en betal-per-brug gebyrplan, hvilket betyder, at du kun betaler for tjenester, du rent faktisk bruger.

06

En stolt
execution-
only-mægler

At være en execution-only-mægler betyder simpelthen, at du kan bruge vores platform til at investere, men vi tilbyder ikke rådgivning. Vi leverer platformen og værktøjerne til at sætte dig i stand til at investere. Vi tilbyder endda masser af data, nyheder, information og uddannelse for at støtte vores kunder.

mountain

Innovationer er kernen i vores forretning

Global markedsadgang

I modsætning til vores konkurrenter, som ofte kun tilbyder adgang til europæiske eller amerikanske børser, forbinder vi dig med verdens markeder. Gennem vores platform får du også adgang til markeder i Australien, Japan, Hong Kong med flere. I kombination med et af de bredeste produktudbud har du flere muligheder for at diversificere din portefølje.

Over 100 priser

Vores brugervenlige investeringsplatform er fuldt udviklet internt, hvilket giver os frihed til konstant at forbedre os. Vi skræddersyer det efter behovene hos vores 2,5+ millioner kunder. Og det er værdsat, i betragtning af de mere end 100 priser, vi har modtaget til gengæld.

Reduktion af omkostninger

Ved at inkorporere en effektiv måde at arbejde på med stort fokus på at holde omkostningerne på et minimum, holder vi vores honorarer meget lave. Ved at være aktive over hele Europa kan vi fortsætte med at vokse, reducere omkostningerne og yderligere øge investeringerne i vores tjenester.

Banklicens

DEGIRO er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. Som en del af flatexDEGIRO Bank har vi vores egen banklicens. Det betyder, at dine penge er beskyttet op til 100.000 €.
Vi er under tilsyn af det tyske forbundsfinanstilsyn (BaFin) og af DNB og AFM i Holland.

Vi hjælper dig

Selvom vi er en execution-only mægler, kan vi stadig hjælpe dig på din investeringsrejse. Vi er tilgængelige til at besvare alle dine spørgsmål og guide dig gennem investeringsverdenen med masser af relevant investeringsinformation og uddannelse. Fra investeringslektioner og analytikeres synspunkter til finansielle nyheder, nøgletal, virksomhedsindsigt og mere.

Kontakt side

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til noget? Besøg venligst vores Help Center eller kontakt vores.

Videnscenter

Lær mere om, hvad investering indebærer, hvilken slags investor du er, forskellige strategier og hvordan du kan bruge vores værktøjer til din fordel.

Investorakademi

Dit knudepunkt for investeringsviden. Her lærer du, hvordan investering fungerer, hvilke produkter du kan investere i, og hvilke strategier du kan bruge.

Sociale medier

Følg os for at blive inspireret, holde dig opdateret, finde inspiration og lære om, hvad der foregår i investeringsverdenen.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Lad os komme i gang

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Juli 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 30. Juni 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 31. Juli 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af August 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagenn.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 30. Juni 2024.

icon_close