1. Sikker onlinehandel til ekstremt lav kurtage

Høje handelsomkostninger minimerer dit afkast, men ikke hos DEGIRO. Med uhørt lave priser og de mange investeringsmuligheder er DEGIRO investorernes fortrukne broker. I mange tilfælde er DEGIRO op til 80% billigere end andre online brokers. Det har en positiv indvirkning på dit totale afkast.

Med DeGiro kan du investere i et sort produktsortiment med adgang til globale markeder

2. Investér globalt

DEGIRO har i mange år fungeret som broker for meget aktive samt institutionelle investorer i Europa. DEGIROs infrastruktur er udviklet udelukkende in-house. Gennem vores Webtrader er det muligt, at investere på alle de vigtigste globale børser. Ligeledes tilbyder vi en bred vifte af investeringsprodukter.

3. Ingen skjulte gebyrer

Det er gratis at åbne en konto hos DEGIRO. Når du investerer, er priserne rekordlave. Derudover er DEGIROs priser meget transparente. På den måde ved du altid, hvad du betaler for og undgår derved ubehagelige overraskelser.

4. Sikker og pålidelig

DEGIRO har i mange år været en pålidelig partner for professionelle investorer i Holland. Vi håndterer allerede millioner af transaktioner om året gennem vores infrastruktur. Vores teknologi er i fuld overensstemmelse med internationale bankstandarder. I Danmark arbejder DEGIRO under MiFiD via licens fra Finanstilsynet. I modsætning til investeringer gennem den traditionelle banksektor, behøver du ikke at bekymre dig om DEGIROs kreditværdighed. Dette skyldes, at dine investeringer opbevares i et separat selvstændigt selskab (depositar).

5. Investér med margin

Hos DEGIRO har vi udviklet et unikt marginsystem. Vores metode giver dig mulighed for at gøre brug af en større margin. Derudover er det muligt at gå short i et stort antal produkter. Både intra-day og overnight. Disse investeringsmuligheder er udelukkende beregnet til meget erfarne investorer. Du henvises til manualen i Dokumentcenter for mere information om vores marginsystem.

6. Effektiv ordreudførelse

DEGIRO sikrer, at du kan placere dine ordrer på de største børser i verden. Derudover tilbyder vi dig mulighed for at anvende særlige ordretyper. Igennem ordretypeoptimering alene kan du spare op til 10% yderligere på dine handelsomkostninger.

7. Innovativ handelsplatform

Innovation er en af kerneværdierne i DEGIRO. Dette afspejles i et produkt med et højt niveau af teknologisk udvikling. Vi forbedrer og udvikler konstant vores egen software for at forblive innovative. Dette sætter os i stand til vedvarende at kunne tilbyde endnu flere innovative tjenester fremover. DEGIRO skiller sig nu allerede ud, når det kommer til priser, globale investeringsmuligheder, kombinationsordrer, mange praktiske ordretyper, angivelse af ordrer i beløb samt vores revolutionære webtrader.

Placer nemt dine ordre igennem vores smarte, enkle og innovative handelsplatform

8. Opret konto online

Åbn en gratis konto hos DEGIRO på 10 minutter.  Følg instruktionerne på siden, og send en kopi af gyldigt ID samt bevis for ejerskab af den tilknyttede bankkonto til kunder@degiro.dk. Den første pengeoverførsel kan foretages med NemID via Trustly. På den måde vil pengene stå på din DEGIRO-konto omgående. Manuel bankoverførsel kan også benyttes. Ved brug af manuel bankoverførsel vil pengene være på din DEGIRO-konto i løbet af 1-3 bankdage. 

Ja, jeg ønsker at blive kunde Jeg ønsker mere information