Hjem WebTrader

WebTrader

Det totale resultat af en position består af prisforskellen, eventuelle udbytter og transaktionsomkostinger. Dette vedrør ikke kun den nuværende position, men det aggregerede resultat.

Du kan tilføje et produkt til din liste over foretrukne ved at klikke på *-ikonet. Det specifikke produkt er blevet tilføjet til din liste, så snart ikonet bliver sort. Du kan finde din liste af foretrukne produkter under ”portefølje” i hovedmenuen. Dette gør dig i stand til nemt at finde prisinformation på et specifikt finansielt instrument.

Vores webtrader er udviklet til seneste version af de forskellige browsere (bl.a. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari). Generelt fungerer webtraderen glimrende i de fleste browsere. Men forældede browsere kan forårsage problemer. Vi anbefaler, at du bruger seneste version af din browser. Du er da garanteret sikkerhedsopdateringer og 'servicepacks' fra leverandøren.

Hvorfor bør du opdatere din browser?

  1. Forældede browsere kan indeholde sikkerhedsrisici.

  2. Forældede browsere kan sandsynligvis ikke gengive alt indhold på denne og andre hjemmesider.

  3. Nye browsere giver generelt en bedre oplevelse på nettet.

Vælg din webbrowser for mere information om, hvordan du opdaterer.

Hvis du fortsat oplever problemer i WebTraderen, bedes du kontakte kundeservice

Øverst i højre hjørne finder du søgefunktionen under “Find et produkt”. Dette gør dig i stand til at finde et specifikt finansielt instrument. Du kan søge efter en aktie ved at indtaste navnet eller ISIN/fondskoden i søgefeltet.

ISIN står for “International Securities Identification Number” og identificerer handlede værdipapirer på deres unikke kode. Det er den sikreste måde at søge produkter, fordi det minimerer risikoen for at købe et forkert produkt.

 

ISIN kendes også som fondskode.

Hos DEGIRO kan valutatransaktioner blive håndteret på to forskellige måder.

 

Med funktionen AutoFX vil alle udenlandske valutaer automatisk blive vekslet for dig. På det tidspunkt en ordre er afviklet, vil AutoFX konvertere det præcise beløb i DKK som er nødvendigt til at foretage handlen i fremmed valuta. Eksempelvis, hvis du gerne vil købe amerikanske aktier for USD 3.000, vil AutoFX automatisk konvertere det præcise beløb i DKK som er nødvendigt til at foretage handlen i USD. Dette betyder du ikke først skal veksle og dernæst foretage handlen. Endvidere, vil alle midler som stammer fra salg af finansielle instrumenter eller andre transaktioner automatisk blive konverteret til basisvalutaen DKK. Når AutoFX er aktiveret vil du kun have Cash Fund-positioner i DKK.

 

Med Manuel FX-funktionen har du mulighed for, manuelt, at købe fremmed valuta. Når Manuel FX er aktiveret for den pågældende valuta vil en kontant beholdning i den valuta forblive i samme valuta. Når Manuel FX er aktiveret vil du kun kunne handle for det beløb du har til rådighed i den pågældende valuta. Eksemplevis, har du en kontant beholdning i USD på 5.000 samt 20.000 i DKK og du ønsker at placere en ordre for USD 6.000 vil dette ikke kunne lade sig gøre grundet utilstrækkelige midler i USD-beholdningen.

 

AutoFX er aktiveret som standardindstilling. Dog, såfremt du handler hyppigt i fremmed valuta, kan Manuel FX være den mest økonomiske løsning. Forskellen i omkostningerne mellem de to modeller kan findes i ”Prisoversigten” i dokumentcenteret.

De fleste gebyrer som DEGIRO pålægger er nomineret i basisvalutaen. Derfor skal der som minimum være tilstrækkelig dækning af omkostninger.

Produkter kan findes ved brug af ticker-kode så længe ticker-koden indeholder mere end tre karakterer. Med tiden vil andre ticker-koder blive tilført platformen.

DEGIRO tilbyder sine kunder muligheden for at veksle valuta manuelt for mere end €10.000 i perioden fra Søndag 22:00 (GMT) til Fredag 22:00 (GMT), hvilket kan gøres via WebTraderen. For ordrer mindre end €10.000 benytter vi andre perioder. Disse kan gøres dagligt mellem 07:00 (GMT) og 22:00 (GMT).

Ja, dette er muligt. Du kan downloade DEGIRO-app’en til både Android og iOS styresystemer. Ydermere kan du altid benytte dig af vores mobile WebTrader på m.degiro.nl.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.