Hjem Overførsel

Overførsel

Ja. Når du er logget ind på din konto, kan du under 'Pengeoverførsler' vælge at foretage en 'Trustly-overførsel'. Denne type overførsel foretages ved hjælp af NemID, og din overførsel vil omgående være at finde på din konto.

Log ind på webtraderen og klik på knappen 'Pengeoverførsler'. Vælg efterfølgende muligheden 'Overfør penge til din DEGIRO tilknyttede bankkonto'. Angiv beløbet, som du vil overføre. Derefter sørger vi for, at beløbet overføres til din bankkonto indenfor tre arbejdsdage.

Før du kan overføre penge tilbage til din modkonto, skal vi have modtaget kopi af ID og en kvittering for en overførsel, hvor dit navn og kontonummer og DEGIROs kontonummer er synligt. Kontantoverførsler fra før kl.12, vil være tilgængelige to bankdage efter på din modkonto.

Hvis du overfører penge til din konto med Trustly (kun muligt ved første overførsel) vil pengene være på din konto inden for 30 minutter. Hvis ikke dette er tilfældet bedes du kontakte kundeservice.

Hvis du foretager en manuel overførsel, vil det gennemsnitligt vare to arbejdsdage, før beløbet vil være på din konto. Hvis dette ikke er tilfældet, kan der være følgende årsager:

• Manuel overførsel til Trustly-bankkontoen. Denne konto er beregnet til at modtage Trustly-overførsler, og ikke manuelle overførsler. Af denne grund kan der være ekstra ventetid, før din overførsel vil blive gennemført. Hvis du har foretaget en manuel overførsel til Trustly-bankkontoen bedes du informere os om dette, således vi har mulighed for at forbinde dig med overførslen.

• Manuel overførsel fra en konto, som ikke er registreret hos os. Hvis dette er tilfældet, bedes du informere os om dette via kunder@degiro.dk. Hvis navnet på afsenderen ikke stemmer overens med navnet på ejeren DEGIRO-kontoen, vil beløbet blive returneret inden for syv dage, såfremt påkrævet dokumentation er indsendt.

• Manuel overførsel fra en bankkonto, som er tilknyttet flere DEGIRO-konti. Hvis du skriver brugernavnet på den konto, som du ønsker at overføre til, i besked til modtager, vil pengene blive sat ind på den pågældende DEGIRO-konto automatisk. Hvis du ikke har gjort dette, bedes du informere os via email på kunder@degiro.dk.

• Andet. Venligst kontakt kundeservice

En kunde kan være sikker på at DEGIRO ikke returnerer midler til en anden bankkonto end den, som er registreret hos DEGIRO. Personen, som står registreret som ejer af DEGIRO-kontoen, skal altid være den samme person, som ejer den tilknyttede bankkonto.

Når du overfører penge manuelt, vil de være tilgængelige på din konto via Webtraderen 1-3 dage efter. Dette kan dog variere afhængig af din bank.

Første gang du skal overføre til DEGIRO: Send en kopi af et gyldigt ID og en kvittering for overførslen, hvor dit navn og kontonummer og DEGIROs kontonummer er synligt.

Reg. nr.: 3928

Kontonummer: 3928013448

IBAN: DK6430003928013448 (Benyttes kun ved overførsel fra udenlandsk bankkonto)

Husk: Du kan kun overføre penge til og fra den tilknyttede modbankkonto, du oplyste da du registrerede dig.