Hjem Omkostninger

Omkostninger

DEGIRO tilbyder en yderst farvorabel rente på negative kontantbalancer såfremt beløbet er allokeret. Ved at allokere giver du os mulighed for, rettidigt, at budgettere disse midler, hvilket resulterer i den lave rente.

Det er muligt at allokere online i Webtraderen:

Trin 1: Klik på den blå knap “Rediger” øverst i Webtraderen

Trin 2: Gå til fanen ”Indstillinger”

Trin 3: Vælg ”Allokering”

Trin 4:  Vælg ”Tilføj allokering”, vælg valuta, indsæt beløb og tryk på denne gørnne knap

Du vil se følgende besked:

Allokeringen starter første dag af næstkommende måned. I løbet af denne måned er det muligt at ændre allokeringen. Det sidst allokerede beløb vil blive din ”nuværende allokering” efter kl. 23.59.59 på månedens sidste dag.

Ønsker du at afslutte allokeringen skal du allokere ”0” af pågældende valuta ved at trykke på slet knappen. Din allokering vil blive ændret til en ny allokering af ”0”. Ændrig af det allokerede beløb kan gøres på samme måde.

Vær opmærksom på, at allokering udelukkende giver mulighed for en lav rente af det pågælede beløb. Det er ikke en accept af en negativ balance for dette beløb. Vores risikomodel beregner den maksimalt tilladte negative balance på baseret på baggrund af positioner i porteføljen.

Nej. Det er helt op til dig, hvor mange handler du ønsker at foretage hos DEGIRO. Der er ikke restriktioner angående antallet af handler.

DEGIRO pålægger ikke nogle årlige omkostninger. De omkostnigner som vil blive pålagt kan findes i prisoversigten. Derfor vil kunder kun blive pålagt omkostninger for transaktioner med mindre en yderligere service står beskrevet.

 

Dog, hvis du handler på en børs, som ikke er din ”hjemmebørs” vil et årligt gebyr på højst €2,50 pr. børs blive pålagt.

Hos DEGIRO kan du opnå finansiering til yderst favorable priser, hvis du benytter dig af allokering. Omkostninger forbundet med allokerede beløb er som følger:

UDLÅNSRENTER

Valuta

Gebyr

Udlånsrente (EUR)

EONIA (minimum 0) + 1,25%

Udlånsrente (USD)

USD LIBOR (minimum 0) + 1,25%

Udlånsrente (GBP)

LIBOR (minimum 0) + 1,25%

Udlånsrente (SEK)

STIBOR (minimum 0) + 1,55%

Udlånsrente (DKK)

DKK Tomorrow/Next (minimum 0) + 1,75%

Udlånsrente (NOK)

NOWA (minimum 0) + 1,50%

Udlånsrente (HUF)

BUBOR (minimum 0) + 2,50%

 

Hver måned er det muligt at angive beløb og valuta, som du ønsker at allokere til din konto. Din seneste bestilling er bestemmende og vil være gyldig fra den første dag af den efterfølgende måned. Denne bestilling vil automatisk blive fornyet for hver efterfølgende måned, med mindre andet bliver angivet.

Fordelen ved denne form for allokering er, at du opnår margin til meget lave renter. Husk at renter skal betales for hele det allokerede beløb, også selvom dele af beløbet skulle være brugt. Din bestilling vil altid blive gennemført, så længe det ønskede beløb holder sig inden for den tilgængelige margin på din konto.

Ikke-allokeret finansiering er tilgængelig til en årlig rente på 4 % betalt på månedlig basis

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.