Hjem Min konto

Min konto

Hvis du har glemt dit brugernavn (dit brugernavn er angivet i din velkomst-email), bedes du kontakte vores kundeservice på kunder@degiro.dk eller på telefon +45 89 88 62 81.

Basic

Med Basic har du adgang til alle DEGIROs tilgængelige produkter, dog ikke Derivater, Kreditfacilitet eller Shorthandel. Som standard åbnes en Basic-konto.

Active

Med Active får du adgang til alle disponible produkter, hvorved du kan gøre brug af Derivater, Kreditfacilitet og Shorthandel. Brugen af Kreditfacilitet og Shorthandel er dog i begrænset omfang (se også forklaringen i kapitlet Sikkerhedsværdi, Risiko, Kreditfacilitet og handle med Margin).

Trader

Med Trader får du adgang til alle disponible produkter hos DEGIRO. Således kan du gøre fuldt brug af Derivater, Kreditfacilitet og Shorthandel (se også forklaringen i kapitlet Sikkerhedsværdi, Risiko, Kreditfacilitet og handle med Margin)

Risikoen er lavest i Basic og højest i Trader. Med Derivater, Kreditfacilitet og Shorthandel kan dit tab overstige din indskudte kapital, hvilket vil resultere i en negativ balance. Alle tre profiler har samme priser og gebyrer.

Hvis du gerne vil lukke din konto, venligst send en anmodning til kundeservice på kunder@degiro.dk.

For at forbedre oplevelsen af DEGIRO vil vi sætte stor pris på din tilbagemelding om årsagen til, hvorfor du ønsker at lukke din konto. Når vi har modtaget din anmodning, vil vi lukke kontoen.

Efter din registrering kan du ændre dine instillinger ved at klikke på ”Skift indstillinger”. Nederst på siden kan du klikke ”Skift indstillinger” igen. Her har du muligheden for at ændre dine personlige oplysninger.

Gå til www.degiro.dk og klik på 'Log ind' øverst til højre. Angiv efterfølgende brugernavn og adgangskode i log ind-vinduet og klik på 'Log ind'. Eller klik her for at komme direkte til log ind-vinduet.

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du nulstille dette i log ind-vinduet ved at klikke 'glemt dit log ind'. Skriv dit brugernavn og den emailadresse du anvendte ved registreringen hos DEGIRO. Klik 'nulstil kodeord'. En email vil blive sendt til din registrerede email med yderligere instruktioner.

Du kan finde en årsopgørelse i WebTraderen under “Portefølje” og dernæst ”Rapporter”. Her vil du kunne downloade årsopgørelsen i PDF-format.