Hjem Handelsmuligheder

Handelsmuligheder

Udbytte fra aktier vil blive udbetalt til din konto efter kildeskat er fratrukket. På udbetalingsdagen vil den respektive værdi blive reserveret på din konto og bogført kort efter.

For at opnå en lavere skatteprocent på udbytte fra amerikanske aktier, beder vi dig venligst at udfylde formularen W-8BEN, som kan findes i WebTraderen

Ja, det er muligt for alle aktier. Virksomheden selv skal dog tilbyde muligheden.

Hvis du vil benytte dig af denne mulighed, send da venligst en email til ca@degiro.nl. Pr. udbytteafvikling vil DEGIRO pålægge et administrationsgebyr på €7,50. Forespørgslen om modtagelse af aktieudbytte skal sendes indenfor tre arbejdsdage efter aktien er ex-dividend. Såfremt du ikke modtager en bekræftelsesmail indenfor to arbejdsdage efter at have sendt anmodningen, kontakt venligst DEGIRO på ca@degiro.nl.

I overensstemmelse med ny europæisk lovgivning (MiFID II) er parter, der udsteder ETF'er og derivater, forpligtet til at tilbyde dokumentation på det lands sprog, hvor køberen er bosat. Dette er for bedre at beskytte og informere købere. Mange udenlandske udstedere vælger fortsat formidle disse dokumenter på deres lokale sprog. Disse produkter vil ikke længere være muligt at købe gennem vores platform, fra den 2 januar og indtil de sproglige krav er opfyldt

 

Hvilke produkter vil dette påvirke?

Dette vil påvirke et udvalg af udenlandske ETF’er og derivater hvor der ikke tilbydes dokumentation på dansk. F.eks ETF’er fra Vanguard og iShares.

 

Hvor længe vil det vare?

Dette vil variere fra produkt til produkt, men afhænger udelukkende af de udstedende parter. Så snart dokumentationen er tilgængelig, kan produkterne igen købes på vores platform.

 

Kan jeg stadig sælge disse produkter?

Ja, ændringen forhindrer kun dig i at købe disse produkter på vores platform. At eje eller sælge dem vil fungere som det gjorde før og forblive muligt.

 

Kan jeg stadig købe disse ETF'er og derivater hos andre mæglere?

Da dette er resultatet af en ændring i europæsik lovgivning, skal alle udstedende parter i Europa overholde dette krav. For dig som dansk kunde, vil alle danske mæglere kun kunne tilbyde disse produkter når dokumentationen er tilgængelig på dansk.

DEGIRO giver dig muligheden for at handle CFDs med en active eller Trader konto.

I henhold til europæiske ESMA reguleringer vil du, hvis du handler differenskontrakter på din konto, ikke have mulighed for at åbne nye positioner i andre produkter som aktier, obligationer eller ETF’er. Ligeledes er det tilfældet, hvis du holder positioner i andre produkter på din konto vil du ikke have adgang til at handle CFD’er. Hvis du ønsker at handle CFD’er såvel som andre produkter er dette muligt ved at åbne to seperate DEGIRO konti.

Kontoen som du ønsker at handle CFD’er på vil blive betragetet som foreholdt til din differenskontrakthandel. Jf. De nye regulative krav. Den eneste forskel i henhold til den forbeholdte konto er typen af finansielle instrumenter som du vil have tilladelse til at handle i.

De samme vilkår og betingelser der er gældende for vores andre kontotyper er også gældende for denne konto.

Hvis du ønsker at åbne en yderligere konto til din CFD handel, venligst anfør denne konto’s brugernavn i overførselsteksten på de betalinger du foretager fra den nominerede bankkonto du har anført under registreringen. Således vil vi være i stand til at sikre at de overførte midler bliver bogført til den korrekte DEGIRO konto.

Ja. Du skal dog have en 'Active' eller 'Trader-konto' for at kunne handle futures. Du kan skifte kontotype, når du har fuldendt registreringen og er logget ind.

Naturligvis. Hos DEGIRO kan du indlede short-positioner både intra-day og overnight. Du kan gå short i forskellige produkter og på de fleste børser. Dette kan dog variere afhængigt af risikokategorien af det pågældende produkt. Når du går short, sælger du aktier, du ikke besidder med det formål, at købe dem tilbage billigere på et senere tidspunkt.

Du skal have en 'Active' eller 'Trader-konto' for at kunne gå short. Du kan skifte kontotype, når du er logget ind i traderen.

Ja. Hos DEGIRO er det muligt at handle både optioner og futures noteret i USA. En oversigt over markeder, hvor det er muligt at handle optioner, kan findes på vores hjemmeside under ’Produkter og børser’.

 

Du skal have en 'Active-' eller 'Trader-konto' for at kunne handle optioner. Du kan skifte kontotype, når du er logget ind.

På nuværende tidspunkt vil transaktionsafgift blive pålagt ved køb af aktier i Frankrig, Irland, Italien og Storbritannien samt ved salg af aktier fra Grækenland.

 

Afgiften opkræves kun for transaktioner i franske virksomheder med en markedsværdi på mere end 1 billion Euro. For italienske virksomheder er minimumsmarkedsværdien 500 million Euro.

 

Stamp duty er pålagt ved transaktioner på UK børser, med visse undtagelser.

 

En oversigt af de præcise beløb kan finder her.

Hos DEGIRO kan du investere på mange børser verden over. Se Produkter og Børser for en oversigt over de børser, du kan investere på.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.