Hjem Handelsmuligheder

Handelsmuligheder

Udbytte fra aktier vil blive udbetalt til din konto efter kildeskat er fratrukket. På udbetalingsdagen vil den respektive værdi blive reserveret på din konto og bogført kort efter.

For at opnå en lavere skatteprocent på udbytte fra amerikanske aktier, beder vi dig venligst at udfylde formularen W-8BEN, som kan findes i WebTraderen

Ja, det er muligt for alle aktier. Virksomheden selv skal dog tilbyde muligheden.

Hvis du vil benytte dig af denne mulighed, send da venligst en email til ca@degiro.nl. Pr. udbytteafvikling vil DEGIRO pålægge et administrationsgebyr på €7,50. Forespørgslen om modtagelse af aktieudbytte skal sendes indenfor tre arbejdsdage efter aktien er ex-dividend. Såfremt du ikke modtager en bekræftelsesmail indenfor to arbejdsdage efter at have sendt anmodningen, kontakt venligst DEGIRO på ca@degiro.nl.

I overensstemmelse med ny europæisk lovgivning (MiFID II) er parter, der udsteder ETF'er og derivater, forpligtet til at tilbyde dokumentation på det lands sprog, hvor køberen er bosat. Dette er for bedre at beskytte og informere købere. Mange udenlandske udstedere vælger fortsat formidle disse dokumenter på deres lokale sprog. Disse produkter vil ikke længere være muligt at købe gennem vores platform, fra den 2 januar og indtil de sproglige krav er opfyldt

 

Hvilke produkter vil dette påvirke?

Dette vil påvirke et udvalg af udenlandske ETF’er og derivater hvor der ikke tilbydes dokumentation på dansk. F.eks ETF’er fra Vanguard og iShares.

 

Hvor længe vil det vare?

Dette vil variere fra produkt til produkt, men afhænger udelukkende af de udstedende parter. Så snart dokumentationen er tilgængelig, kan produkterne igen købes på vores platform.

 

Kan jeg stadig sælge disse produkter?

Ja, ændringen forhindrer kun dig i at købe disse produkter på vores platform. At eje eller sælge dem vil fungere som det gjorde før og forblive muligt.

 

Kan jeg stadig købe disse ETF'er og derivater hos andre mæglere?

Da dette er resultatet af en ændring i europæsik lovgivning, skal alle udstedende parter i Europa overholde dette krav. For dig som dansk kunde, vil alle danske mæglere kun kunne tilbyde disse produkter når dokumentationen er tilgængelig på dansk.

Nedenstående liste viser de børser du kan short sell på, af de børser som DEGIRO tilbyder handel med. Bemærk, at denne liste er vejledende, og der kan foretages ændringer til enhver tid.

Det er muligt, at DEGIRO ikke tilbyder short selling for et bestemt værdipapir, der handler på en børs, som DEGIRO tilbyder denne service til. Det kan være, at det pågældende værdipapir ikke kan lånes. I dette tilfælde modtager du en meddelelse, der forklarer denne afvisning på tidspunktet for ordreplacering.

Athens Stock Exchange not checked
Australian Securities Exchange not checked
Bolsa de Madrid checked
Borsa Italiana S.p.A. checked
Börse Frankfurt checked
Budapest Stock Exchange not checked
Euronext Amsterdam checked
Euronext Brussel checked
Euronext Lisbon checked
Euronext Paris checked
Hong Kong Stock Exchange not checked
Irish Stock Exchange checked
Istanbul Stock Exchange not checked
London Stock Exchange checked
NASDAQ, NYSE, NYSE MKT (AMEX), NYSE Arca not checked
OMX Copenhagen checked
OMX Helsinki checked
OMX Stockholm checked
Oslo Stock Exchange checked
Prague Stock Exchange not checked
Singapore Exchange not checked
SIX Swiss Exchange checked
Tokyo Stock Exchange not checked
Toronto Stock Exchange not checked
Toronto Ventures Exchange not checked
Vienna Stock Exchange checked
Warsaw Stock Exchange not checked
Xetra checked

Ja. Du skal dog have en 'Active' eller 'Trader-konto' for at kunne handle futures. Du kan skifte kontotype, når du har fuldendt registreringen og er logget ind.

Naturligvis. Hos DEGIRO kan du indlede short-positioner både intra-day og overnight. Du kan gå short i forskellige produkter og på de fleste børser. Dette kan dog variere afhængigt af risikokategorien af det pågældende produkt. Når du går short, sælger du aktier, du ikke besidder med det formål, at købe dem tilbage billigere på et senere tidspunkt.

Du skal have en 'Active' eller 'Trader-konto' for at kunne gå short. Du kan skifte kontotype, når du er logget ind i traderen.

Ja. Hos DEGIRO er det muligt at handle både optioner og futures noteret i USA. En oversigt over markeder, hvor det er muligt at handle optioner, kan findes på vores hjemmeside under ’Produkter og børser’.

 

Du skal have en 'Active-' eller 'Trader-konto' for at kunne handle optioner. Du kan skifte kontotype, når du er logget ind.

På nuværende tidspunkt vil transaktionsafgift blive pålagt ved køb af aktier i Frankrig, Irland, Italien og Storbritannien samt ved salg af aktier fra Grækenland.

 

Afgiften opkræves kun for transaktioner i franske virksomheder med en markedsværdi på mere end 1 billion Euro. For italienske virksomheder er minimumsmarkedsværdien 500 million Euro.

 

Stamp duty er pålagt ved transaktioner på UK børser, med visse undtagelser.

 

En oversigt af de præcise beløb kan finder her.

Hos DEGIRO kan du investere på mange børser verden over. Se Produkter og Børser for en oversigt over de børser, du kan investere på.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.