Hjem Bliv kunde

Bliv kunde

Naturligvis. Blot færdiggør registreringsprocessen online. Når vi har modtaget din anmodning, vil vi sende dig de påkrævede formularer og bede dig forsyne os med følgende information:

  • Udfyldt acceptblanket

  • En kopi af virksomhedens stiftelsesdokument

  • En kopi af virksomhedens vedtægter

  • Kopi af kørekort eller pas fra repræsentanter, som har underskrevet aftalen

  • Kvittering af først foretage overførsel, hvoraf fulde navn, beløb samt reg+konto nummer på afsender og modtager tydeligt fremgår

  • Såfremt du gerne vil handle med optioner og futures, skal du returnere en underskrevet kopi af følgende acceptblanketter:

  • Shorthandel

  • Kreditfacilitet

  • Derivater

En Custody-konto har andre betingelser og omkostninger.

En Custody-konto betyder, at værdipapirerne er opbevaret separat og ikke bliver udlånt til tredjepart. Derivater kan ikke handles med denne kontotype og endivdere er der omkostninger forbundet med realtidskurser på NASDAQ OMX Nordic-børserne.

Dog vil du stadig drage nytte af vores lave transaktionsomkostninger og spare penge ved at handle igennem DEGIRO.

Forskellen mellem de to kontotyper er følgende:

Standardkonto

Custody-konto

Uhørt lav kurtage

Uhørt lav kurtage

Aktier, Obligationer, ETF'er og investeringsforeninger

Aktier, Obligationer, ETF'er og investeringsforeninger

Shorthandel

x

Kreditfacilitet

x

Handel med Turboer, Speedere og Sprintere (Gearede produkter)

x

Gratis realtidskurser

x

Derivathandel

x

For yderligere information venligst se vores dokumentcenter og den separate prisoversigt for både Standard- og Custody-konti.

Du registrer din investeringskonto online og der er ingen omkostninger forbundet hermed. Registreringen tager 10 minutter, hvis du laver din første overførsel (min DKK 1,00) til din DEGIRO-konto via Trustly. Laver du en traditionel bankoverførsel skal du indsende en kvittering af overførslen og sikre dig at; beløb, fulde navn og reg.nr + konto.nr på både afsender og modtager, tydeligt fremgår.

Du skal minimum indbetale 0,01 DKK. Dette skal være en indbetaling fra den konto, du har oplyst til DEGIRO. Ved modtagelse af beløbet kontrollerer vi, at oplysningerne svarer til de oplysninger, som du har angivet i forbindelse med tilmeldingen. Det er derfor yderst vigtigt, at du sender penge fra den rigtige konto.

Nej, der er ikke omkostninger involveret. Du kan åbne en konto helt gratis. Din første overførsel (min DKK 0,01 ved manuel overførsel og DKK 1,00 ved trustly) bruges til at verificere din information og din konto vil efterfølgende blive aktiveret. Hos DEGIRO kan du finde alle vores omkostninger i prisoversigten.

Venligst download og udfyld Blanketten 'Overførsel af portefølje' som kan findes i 'Dokumentcenteret'. Udfyld formularen og send den til os på kunder@degiro.dk. Du vil modtage bekræftelse, når denne er modtaget. DEGIRO dækker ikke omkostninger, der opkræves af din nuværende bank/mægler.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.