Bliv kunde

Naturligvis. Blot færdiggør registreringsprocessen online. Når vi har modtaget din anmodning, vil vi sende dig de påkrævede formularer og bede dig forsyne os med følgende information:

  • Udfyldt acceptblanket

  • En kopi af virksomhedens stiftelsesdokument

  • En kopi af virksomhedens vedtægter

  • Kopi af kørekort eller pas fra repræsentanter, som har underskrevet aftalen

  • Såfremt du gerne vil handle med optioner og futures, skal du returnere en underskrevet kopi af følgende acceptblanketter:

  • Shorthandel

  • Kreditfacilitet

  • Derivater

Det er muligt hos DEGIRO at ændre din personlige konto til en fælleskonto. Dette kan gøres ved at sende en email til kundeservice med en anmodning om at åbne en fælleskonto. Du vil derefter modtage den pågældende formular på email.

Ja, naturligvis. Kontakt venligst kundeservice for yderligere information.

En Custody-konto har andre betingelser og omkostninger.

 

En Custody-konto betyder, at værdipapirerne er opbevaret separat og ikke bliver udlånt til tredjepart. Derivater kan ikke handles med denne kontotype og endivdere er der omkostninger forbundet med realtidskurser på NASDAQ OMX Nordic-børserne.

 

Dog vil du stadig drage nytte af vores lave transaktionsomkostninger og spare penge ved at handle igennem DEGIRO.

 

Forskellen mellem de to kontotyper er følgende:

 

Standardkonto

Custody-konto

Uhørt lav kurtage

Uhørt lav kurtage

Aktier, Obligationer, ETF'er og investeringsforeninger

Aktier, Obligationer, ETF'er og investeringsforeninger

Shorthandel

x

Kreditfacilitet

x

Handel med Turboer, Speedere og Sprintere (Gearede produkter)

x

Gratis realtidskurser

x

Derivathandel

x

 

For yderligere information venligst se vores dokumentcenter og den separate prisoversigt for både Standard- og Custody-konti.

Ja, det eneste krav er, at du har en dansk bankkonto.

Igennem registreringsprocessen kan du åbne en gratis konto online og blive kunde i løbet af 10 minutter, hvis du foretager den første overførsel (min DKK 1,00) til din DEGIRO-konto via Trustly. DEGIRO benytter sig af bankdokumenter til at bekræfte din identitet, hvilket betyder du ikke skal udfylde kompliceret papirarbejde.

 

Du skal minimum indbetale 0,01 DKK. Dette skal være en indbetaling fra den konto, du har oplyst til DEGIRO. Ved modtagelse af beløbet kontrollerer vi, at oplysningerne svarer til de oplysninger, som du har angivet i forbindelse med tilmeldingen. Det er derfor yderst vigtigt, at du sender penge fra den rigtige konto.

Nej, der er ikke omkostninger involveret. Du kan åbne en konto helt gratis. Din første overførsel (min DKK 0,01 ved manuel overførsel og DKK 1,00 ved trustly) bruges til at verificere din information og din konto vil efterfølgende blive aktiveret. Hos DEGIRO er alle vores omkostninger at finde i prisoversigten.

Venligst download og udfyld Blanketten 'Overførsel af portefølje' som kan findes i 'Dokumentcenteret'. Udfyld formularen og send den til os på kunder@degiro.dk. Du vil modtage bekræftelse, når denne er modtaget. DEGIRO dækker ikke omkostninger, der opkræves af din nuværende bank/mægler.