true stories
of investing

I denne dokumentar udfordrer professorer, journalister og investorer nogle af de mest almindelige misforståelser om investering ved at gennemgå autentiske investeringshistorier. I processen tilbyder de nogle grundlæggende indsigter, som enhver investor bør kende.

Discover logo
Shapes_Mobile

Episode 1. Aktiv kontra Passiv

Aktiv kontra passiv investering. Mens den ene er baseret på spekulation, masser af viden og ønsket om at slå markedet, er den anden baseret på den langsigtede og langsomme og stabile vækst; og er virkelig tilgængelig for alle. Som Warren Buffetts væddemål viser, kan passiv investering være lige så vellykket.

Læs mere om dette emne
Shapes_Desktop_1 Shapes_Desktop_2

Episode 2. Diversificering

Mange mennesker forbinder investering med høj risiko som en selvfølge. Det er sandt - investering indebærer risiko. Men som investor kan man i nogen grad påvirke risikoen ved at lave en god plan og sprede risikoen på tværs af sektorer, regioner og tid.

Læs mere om dette emne
Basket
Woman%20with%20ballons_cloud Woman%20with%20ballons_woman
Episode 3. Kriser og bobler

Investering handler om at vide, hvornår man skal købe og sælge aktier, ikke? Og at korrekt forudsige bobler og kriser. Det er det, folk ofte tænker på, når det kommer til investering. Men når det kommer til langsigtet investering, er tid i markedet ofte vigtigere end timing af markedet. Tricket er at undgå at blive offer for din egen hjernes psykologi.

Læs mere om dette emne

Episode 4. Impact investering

Investering handler om at tjene penge, ikke? Det er det, man normalt kommer til at tænke på, når det kommer til investering. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at investering også kan handle om at have en positiv indflydelse på verden, hvis du investerer i det, du tror på?

Læs mere om dette emne
Buildings_cloud Buildings_building
Bemærk

Investering indebærer risiko for tab. Denne film er kun til informations- og underholdningsformål og er ikke en erstatning for investeringsrådgivning eller individuel forskning og undersøgelse. Denne film bør ikke opfattes som en invitation, et tilbud eller en opfordring til at deltage i nogen investeringsaktivitet. flatexDEGIRO overtager ikke udtalelserne fra tredjeparter i disse film som sine egne.

Vil du vide mere?

Tjek vores Investorakademi, dit center for investeringsviden. Her lærer du, hvordan investering fungerer, hvilke produkter du kan investere i, og hvilke strategier du kan bruge.

Se mere

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Juli 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 30. Juni 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 31. Juli 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af August 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagenn.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 30. Juni 2024.

icon_close