true stories
of investing

I denne dokumentar udfordrer professorer, journalister og investorer nogle af de mest almindelige misforståelser om investering ved at gennemgå autentiske investeringshistorier. I processen tilbyder de nogle grundlæggende indsigter, som enhver investor bør kende.

Discover logo
Shapes_Mobile

Episode 1. Aktiv kontra Passiv

Aktiv kontra passiv investering. Mens den ene er baseret på spekulation, masser af viden og ønsket om at slå markedet, er den anden baseret på den langsigtede og langsomme og stabile vækst; og er virkelig tilgængelig for alle. Som Warren Buffetts væddemål viser, kan passiv investering være lige så vellykket.

Læs mere om dette emne
Shapes_Desktop_1 Shapes_Desktop_2

Episode 2. Diversificering

Mange mennesker forbinder investering med høj risiko som en selvfølge. Det er sandt - investering indebærer risiko. Men som investor kan man i nogen grad påvirke risikoen ved at lave en god plan og sprede risikoen på tværs af sektorer, regioner og tid.

Læs mere om dette emne
Basket
Woman%20with%20ballons_cloud Woman%20with%20ballons_woman
Episode 3. Kriser og bobler

Investering handler om at vide, hvornår man skal købe og sælge aktier, ikke? Og at korrekt forudsige bobler og kriser. Det er det, folk ofte tænker på, når det kommer til investering. Men når det kommer til langsigtet investering, er tid i markedet ofte vigtigere end timing af markedet. Tricket er at undgå at blive offer for din egen hjernes psykologi.

Læs mere om dette emne

Episode 4. Impact investering

Investering handler om at tjene penge, ikke? Det er det, man normalt kommer til at tænke på, når det kommer til investering. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at investering også kan handle om at have en positiv indflydelse på verden, hvis du investerer i det, du tror på?

Læs mere om dette emne
Buildings_cloud Buildings_building
Bemærk

Investering indebærer risiko for tab. Denne film er kun til informations- og underholdningsformål og er ikke en erstatning for investeringsrådgivning eller individuel forskning og undersøgelse. Denne film bør ikke opfattes som en invitation, et tilbud eller en opfordring til at deltage i nogen investeringsaktivitet. flatexDEGIRO overtager ikke udtalelserne fra tredjeparter i disse film som sine egne.

Vil du vide mere?

Tjek vores Investorakademi, dit center for investeringsviden. Her lærer du, hvordan investering fungerer, hvilke produkter du kan investere i, og hvilke strategier du kan bruge.

Se mere

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.