Genkend bedrageriske hjemmesider

Enhver kan blive offer for et hack eller svindelnummer online. Mange af disse angreb kan undgås ved at udvise forsigtighed og tage sikkerhedsforanstaltninger. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at beskytte dine data og forblive sikker online.

01

Brug af DEGIRO-hjemmesiden

Sørg for altid at tjekke DEGIRO-hjemmesidens URL, før du indtaster personlige oplysninger.

For alle vores hjemmesider, for alle landsdomæner, staves ‘DEGIRO’ altid fuldt ud. For eksempel er det i Danmark: https://www.degiro.dk.

Udover at kontrollere URL'en selv er det klogt at sikre, at der vises en låst lås i søgefeltet til venstre for URL'en. Alle officielle DEGIRO-hjemmesider har et gyldigt certifikat, som låsen fungerer som bevis på. Du kan se certifikatet ved at klikke på låsen. En menu vises, hvor du kan vælge ”Forbindelsen er sikker” og gå til ”Certifikatet er gyldigt” for at se detaljer.

Hjemmesider, der bruger DEGIRO-domænet uden at vise denne lås, er falske og ikke under vores kontrol. Undlad at bruge disse hjemmesider.

02

DEGIRO e-mail-kommunikation

Vi bruger forskellige e-mailadresser til at nå ud til dig. Den adresse, vi anvender, er betinget af den type kommunikation, vi sender til dig. Hvis du modtager en e-mail fra os, bør du altid verificere, at det er en officiel e-mailadresse:

 • Generel kommunikation via nyhedsbrev: no-reply@mail.degiro.com
 • E-mails fra vores kundeservice: clients@degiro.dk
 • • Selvom den første del af e-mailadressen (før @) kan variere, vil DEGIROs officielle e-mailadresser altid ende på '@degiro.co.dk', '@account.degiro.com', '@mail.degiro.com' eller '@degiro.com'.

03

Handelsplatform

Man kan looge på vores handelsplatform på to måder:

 • Direkte via mobilappen (Apple eller Android)
 • Direkte ved at trykke på knappen øverst til højre på vores officielle hjemmeside.

04

Links til filer

I vores kommunikation linker vi nogle gange til filer. Disse filer indeholder yderligere information, der hjælper med at finde oplysninger eller med at forklare forhold. Som med vores hjemmesider gør links til filer brug af ‘DEGIRO’ stavet ud i fuld længde efterfulgt af det øverste domæne for dit land ‘degiro.dk' eller, i tilfælde af internationale dokumenter ‘degiro.com’.

Eksempel: I visse af vores e-mails kan du klikke på det markerede ord ’Vilkår og Betingelser’ og blive ført til den tilsvarende PDF-fil med beskrivelsen ’degiro.com/pdf/navnet på pdf’en’ eller ’degiro.dk/pdf/navnet på pdf’en’ eller DEGIRO som en del af URL'en. Åbn aldrig filer eller links, før du har bekræftet e-mailadressen.

05

Vi anmoder ikke om dit kodeord

Hvis vi kommunikerer med dig, vil vi aldrig anmode om din adgangskode. Se bort fra alle e-mails, beskeder, telefonopkald, websteder eller personer, som anmoder om denne form for information. Undlad at klikke på links, afbryd samtalen, og slet e-mails, hvis der bliver bedt om sådanne personlige oplysninger. Giv vores Service Desk besked, hvis dette sker. Yderligere er det ifølge vores Kundeaftale strengt forbudt at videregive din adgangskode til en tredjepart.

06

Kontrollér IBAN-nummeret, når du foretager en overførsel

Vi kan tage kontakt til dig via telefon eller mail, i tilfælde af et marginopkald. Vi vil bede dig om at sende penge til det IBAN-nummer, der er tilknyttet din konto, for at dække underskuddet på din konto. Hvis det IBAN-nummer, der er angivet i anmodningen, ikke er det samme som det IBAN-nummer, der vises i din app eller på platformen, skal du ignorere denne anmodning og underrette vores Service Desk.

07

Login og økonomisk rådgivning: vær opmærksom

Som en broker, der kun håndterer udførelse, tilbyder vi ikke investeringsvejledning. Hvis en (formodet) DEGIRO-ansat tager kontakt til dig via telefon, mail eller på anden vis for at give rådgivning eller efterspørge dine login-detaljer, bør du ikke svare. Desuden linker vi aldrig direkte til login-siden. I stedet kan vi måske bruge den officielle hjemmeside eller en hvilken som helst anden side, hvor du kan finde login-knappen øverst til højre.

08

Ekstra sikkerhed for din DEGIRO investeringskonto

Du føje en ekstra sikkerhedsforanstaltning til din konto ved at aktivere to-faktor-godkendelse. Dette er en yderligere sikkerhedsindstilling, som du kan opsætte, når du er logget ind. Opsæt 2FA på under fem minutter, vi forklarer hvordan i vores ofte stillede spørgsmål. Her er nogle flere måder, du kan beskytte din konto på:

 • Du bør aldrig dele din adgangskode
 • Det anbefales at ændre din adgangskode hver tredje måned
 • Det anbefales at bruge en adgangskode med mindst 12 tegn, der indeholder et stort bogstav, et symbol (e.g., !@*^&) og et nummer
 • Undgå at opbevare dine adgangskoder på telefon, computer eller fysisk papir. Anvend i stedet en password manager
 • Fravælg funktionen 'gem adgangskode' på din telefon eller computer. Selvom det er praktisk, udgør det en sikkerhedsrisiko
 • Sørg altid for at låse din enhed
 • Log ud af kontoen, når du forlader din computer
 • Vær forsigtig med usikrede internetforbindelser, såsom offentlige WiFi-netværk
 • Scan ofte din computer eller telefon for virus
 • Brug en VPN (Virtual Private Network) for at oprette en sikker netværksforbindelse, når du bruger offentlige netværk
 • Sørg for, at de enheder, du bruger til at logge ind på vores handelsplatform, også er sikre
 • Du bør bruge forskellige adgangskoder til alle dine konti (ikke kun DEGIRO-konti)
 • Vær opmærksom på forskellige tidszoner og åbningstider for visse børser, når du handler
 • I tilfælde af et teknisk problem er det muligt at afgive en ordre via e-mail eller telefon. Du kan se, hvordan dette fungerer, i vores ofte stillede spørgsmål
 • Videresend ikke e-mails fra DEGIRO til andre. Dine e-mails kan indeholde følsomme kontooplysninger
 • I stedet for at forbinde din telefon til en offentlig USB-port til opladning kan du for eksempel bruge en stikkontakt, en bærbar batteristrømbank eller en data-blocker
 • Sørg for, at din DEGIRO-app er opdateret.

Kontakt os

Kontakt os på accountsecurity@degiro.com, hvis du mener, du har været udsat for phishing eller anden svindel: accountsecurity@degiro.com.

Hvis du har mistanke om, at din konto er blevet overtaget af en uautoriseret tredjepart, har du mulighed for at bede os om at spærre din konto midlertidigt. Se flere oplysninger i vores Kundeaftale.

Tak for din anmeldelse. Hvis du er blevet ramt af cyberkriminalitet, skal du tage kontakt til politiet eller de lokale myndigheder, særligt hvis der er opstået skade, eller der er risiko for det.

Når du også rapporterer spam, phishing, svindelnumre eller andre typer onlineangreb til os, hjælper du os med at styrke vores sikkerhedstiltag til gavn for dig selv og andre investorer.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2,5 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Lad os komme i gang

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

Logo

Terms and conditions for the 750 DKK transaction fees offer

If you activate your DEGIRO investment account before the 1st of January 2024, DEGIRO will reimburse your transaction fees up to 750 DKK. The following conditions apply to this offer:

 • The offer is valid until (including) the 31st of December 2023.
 • During the offer period, new clients who have activated an account will receive up to 750 DKK in transaction fees reimbursed.
 • The first transaction costs and external handling fees up to 750 DKK within the timeframe until the 31st of January 2024 will be reimbursed.
 • Currency handling fees (Auto FX trader and manual trade ) are not eligible to be refunded with this promotion.
 • We will reimburse the transaction costs and external handling fees you have spent (up to a maximum of 750 DKK) to your DEGIRO account in early February.
 • This offer is only valid for new clients with a Danish DEGIRO account.
 • Once you sign the Client Agreement, your account is activated and the offer period starts.
 • To start trading and therefore use the 750 DKK voucher, the new client needs to make a first deposit (minimum amount is 1 DKK).
 • New clients who started their registration before the offer period, but activate their DEGIRO account during the offer period, are also eligible for this offer.
 • If an existing account is already linked to the address of the new client, participation is excluded.
 • Each new client can only claim the 750 DKK transaction credit once.
 • Dutch law is applicable to this promotion.

Acceptance of offer conditions

By participating in the offer, the client automatically accepts the offer conditions and terms. DEGIRO may terminate the campaign at any moment prior to expiry or change the campaign conditions. DEGIRO will communicate any changes via the website.

Participation

Participation in the offer is open to all clients who have activated an account at DEGIRO on or before the 31st of December 2023.

icon_close