DEGIRO Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse gælder for denne hjemmeside tilhørende flatex DEGIRO Bank Dutch Branch (herefter DEGIRO), en filial af flatexDEGIRO AG med kontor og hovedsæde i Amsterdam. DEGIRO er registreret hos Kamer van Koophandel (Handelskammerets handelsregister) under nummeret 82510245. DEGIRO er autoriseret at levere bank- og investeringstjenester og er registreret som en hollandsk filial af et tysk kreditinstitut hos den hollandske myndighed for de finansielle markeder (www.afm.nl) og den hollandske centralbank (www.dnb.nl).

Brug af hjemmesiden

Informationerne på denne hjemmeside er indsamlet med omhu af DEGIRO, men der kan ikke garanteres for nøjagtigheden og fuldstændigheden. DEGIRO leverer gennem denne hjemmeside udelukkende information om (finansielle) produkter og tjenester, som tilbydes af DEGIRO. Ændringer kan foretages uden forudgående varsel. Informationerne på denne hjemmeside er ikke et tilbud eller en opfordring fra DEGIROs side, til besøgende af denne hjemmeside, til på nogen måde at handle i værdipapirer eller at gøre brug af de tjenester, som DEGIRO tilbyder.

Ansvarsfraskrivelse

Ethvert ansvar for eventuelle skader som følge af adgang til og brug af denne hjemmeside afvises udtrykkeligt af DEGIRO. Der gives ingen garanti for denne hjemmeside er fejlfri eller fri for teknisk nedbrud. Selvom DEGIRO på det yderste bestræber sig på at holde indholdet af denne hjemmeside så opdateret og fuldstændigt som muligt, kan der ikke gives nogen garanti for nøjagtigheden, gyldigheden, fuldstændigheden eller aktualitet af den information, der offentliggøres på denne hjemmeside, eller som denne hjemmeside giver adgang til. DEGIRO påtager sig intet ansvar i denne forbindelse.

Tredjeparts information, produkter og serviceydelser

Når DEGIRO gengiver hyperlinks til tredjeparts hjemmesider, betyder det ikke, at DEGIRO anbefaler de produkter og tjenester, som tilbydes på disse sider. Anvendelsen af sådanne hyperlinks er helt på egen risiko. DEGIRO påtager sig intet ansvar eller erstatningsansvar i forbindelse med indhold, anvendelse eller tilgængeligheden af sådanne hjemmesider. Oprigtigheden, nøjagtigheden, rimeligheden, pålideligheden og fuldstændigheden af informationen på disse hjemmesider er ikke bekræftet af DEGIRO.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Alle immaterielle rettigheder (herunder copyright, varemærker, patenter og andre immaterielle rettigheder) i forhold til disse hjemmesider er ejet af DEGIRO og/eller dets licensgivere. Det er ikke tilladt at overføre, redigere, reproducere og/eller udgive indholdet på disse hjemmesider (herunder tekst og grafik) helt eller delvist uden forudgående skriftlig tilladelse fra DEGIRO. Det er tilladt at udskrive og/eller downloade en kopi til personlig, ikke-kommerciel brug.

Gældende lov

Hollandsk lov er gældende for denne disclaimer og disse hjemmesider. Alle tvister, der udspringer af eller i forbindelse med denne disclaimer, vil udelukkende blive forelagt den kompetente domstol i Amsterdam.

Med hensyn til beskyttelse og håndtering af personlige oplysninger henviser vi til DEGIRO's Privacy-and Cookies.

Ændringer

DEGIRO forbeholder sig retten til at ændre den information, som tilbydes på eller gennem denne hjemmeside, herunder denne disclaimer, når som helst og uden varsel. Det er derfor tilrådeligt at konsultere disse hjemmesider og denne disclaimer regelmæssigt.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dine investerede midler. Vi anbefaler, at du kun investerer i finansielle produkter, der passer til din viden og erfaring. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Investering indebærer risici.

icon_close

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2,5+ millioner kunder og 100+ internationale priser er et bevis på vores succes.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en udenlandsk filial af flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-mail: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch er registreret hos det hollandske handelskammer under nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, der handler under navnet DEGIRO, er den hollandske filial af flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG er primært under tilsyn af det tyske finanstilsyn (BaFin). I Holland er flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registreret hos DNB og under tilsyn af AFM og DNB. | flatexDEGIRO Bank AG er en autoriseret tysk bank under tilsyn af det tyske finanstilsyn og registreret hos det tyske handelskammer under nummer HRB 105687.

Logo

Vilkår og betingelser for tilbuddet på 750 DKK i transaktionsgebyrer

Hvis du aktiverer din DEGIRO investeringskonto inden den 1. Juli 2024, refunderer DEGIRO dine transaktionsgebyrer op til 750 DKK. Følgende betingelser gælder for dette tilbud:

 • Tilbuddet gælder til og med den 30. Juni 2024.
 • I tilbudsperioden vil nye kunder, der har aktiveret en konto, modtage op til 750 DKK i refunderet transaktionsgebyr.
 • De første transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer op til 750 DKK inden for tidsrammen frem til 31. Juli 2024 refunderes.
 • Valutahåndteringsgebyrer (Auto FX-handler og manuel handel) er ikke berettiget til at blive refunderet med denne kampagne.
 • Vi tilbagebetaler de transaktionsomkostninger og eksterne ekspeditionsgebyrer, du har brugt (op til maks. 750 DKK) til din DEGIRO-konto i begyndelsen af August 2024.
 • Dette tilbud er kun gældende for nye kunder med en dansk DEGIRO konto.
 • Når du underskriver kunde-aftalen, bliver din konto aktiveret, og tilbudsperioden starter.
 • For at begynde at handle og derfor bruge voucheren på 750 DKK, skal den nye kunde foretage en første indbetaling (minimumsbeløb er 1 DKK).
 • Nye kunder, der startede deres registrering før tilbudsperioden, men aktiverer deres DEGIRO-konto i tilbudsperioden, er også berettiget til dette tilbud.
 • Hvis en eksisterende konto allerede er knyttet til adressen på den nye kunde, er deltagelse udelukket.
 • Hver ny kunde kan kun gøre krav på transaktionskreditten på 750 DKK én gang.
 • Transaktionsgebyrer og håndteringsomkostninger omregnes og refunderes i DKK, selvom de opkræves i EUR. Det beløb, der tilbagebetales i DKK, er beregnet ud fra den valutakurs, der gælder på tilbagebetalingsdagenn.
 • Hollandsk lov er gældende for denne kampagne.

Accept af tilbudsbetingelser

Ved at deltage i tilbuddet accepterer kunden automatisk tilbuddets betingelser og vilkår. DEGIRO kan til enhver tid afslutte kampagnen før udløb eller ændre kampagnebetingelserne. DEGIRO vil kommunikere eventuelle ændringer via hjemmesiden.

Deltagelse

Deltagelse i tilbuddet er åbent for alle kunder, der har aktiveret en konto hos DEGIRO senest den 30. Juni 2024.

icon_close