Et stærkt partnerskab

DEGIRO har altid stræbt efter at tilbyde merværdi ved at udvikle fornuftige, skræddersyede finansielle tjenester for alle investorer. Dette nye kapitel med flatex vil tillade os at fortsætte med dette samt forbedre vores tjenester til dig.

DEGIRO har altid stræbt efter at tilbyde merværdi ved at udvikle fornuftige, skræddersyede finansielle tjenester for alle investorer. Dette nye kapitel med flatex vil tillade os at fortsætte med dette samt forbedre vores tjenester til dig.

DEGIRO
FLATEX

Vi går sammen

Per 1. August 2020, er DEGIRO et stolt medlem af flatex group og sammen danner vi en af de største pan-europæiske mæglere. DEGIRO og flatex supplerer hinanden godt hvilket resulterer i mange synergier. flatex bringer meget erfaring i mæglerindustrien og drives under et Tysk banklicens. Dette tilbyder yderligere stabilitet og en forøget kapacitet for bæredygtigt vækst og udvikling som en organisation.

Fordele for dig som kunde

De meget supplerende strukturer i DEGIRO og flatex skaber nye muligheder, der hjælper med at bringe vores handelsplatform og tjenester til det næste niveau.

Samme prisvindende handelsplatform

Du kan forsætte med at bruge vores velkendte, prisvindende handelsplatform og kan forvente det samme niveau af service fra vores kundetjeneste. DEGIRO mærket vil forblive som det er.

Bankløsning for ikke-investerede penge

I anden halvdel af 2020 vil vi stille flatex-bankkonti til rådighed for vores kunder til at holde deres ikke-investerede penge. Dette vil erstatte den nuværende opsætning med pengemarkedsfonden. Dine penge falder derefter under den tyske depositumgarantiordning på € 100.000.

Mere på vej

Partnerskabbet kan føre til et endnu bredere sortiment af produkter tilbudt til dig som kunde. Derudover er vi ved at undersøge muligheden for at udvide handelstimerne.

Om flatex

Grundlagt i 2005, flatex Bank er en full-service bank baseret i Tyskland. Den er således underlagt tilsyn fra BaFin (Federal Financial Supervisory Authority) og tildeles kompensationsordningen for tyske banker (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Med et af de mest effektive værdipapirafviklingssystemer i Europa er flatex Bank en af ​​de førende udbydere af finansiel teknologi og gennemførte 13,1 millioner transaktioner for sine kunder i første halvdel af 2020.

Bemærk: Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.

Bemærk:
Investering indebærer risici. Du kan miste (en del af) dit indskud. Vi råder dig til kun at investere i finansielle produkter, der matcher din viden og erfaring.