+45 8988 6281

Få svar på, hvorfor du skal vælge DEGIRO

1. Uhørt lave priser

Høje handelsomkostninger minimerer dit afkast, dette er dog ikke tilfældet hos DEGIRO. Med uhørt lave priser og de mange investeringsmuligheder er DEGIRO investorernes fortrukne børsmægler. I mange tilfælde er DEGIRO op til 80% billigere end vores konkurrenter. Dette har en positiv indvirkning på dit afkast.

2. Global investering

DEGIRO har i mange år fungeret som broker for meget aktive- samt institutionelle investorer i Europa. DEGIROs infrastruktur er udviklet udelukkende in-house. Gennem vores Webtrader er det muligt, at investere på alle de vigtigste globale børser verden over. Ligeledes tilbyder vi en bred vifte af investeringsinstrumenter.

3. Hurtig og nem oprettelse

Hos DEGIRO foregår registreringen udelukkende via en online registreringsproces. Det bliver ikke nemmere.

 

Er du overbevist? Bliv kunde her.

 

Anmod om mere information

Når du anmoder om information hos DEGIRO, giver du DEGIRO tilladelse til at kontakte dig pr. telefon. Du giver ligeledes tilladelse til at modtage information om vores produkter og tjenester pr. email. Ønsker du ikke at blive kontaktet telefonisk, kan du angive det ved at sende en mail til kunder@degiro.dk. Ønsker du ikke at blive kontaktet pr. email, kan du angive det ved at sende en mail til kunder@degiro.dk.