FINANCIAL POWER
TO YOU 💪

Invester på din måde til utroligt lave gebyrer, ligesom vores 2 millioner andre brugere. Europas førende investeringsplatform er din.

Åben en konto

Invester med en
betroet mægler

vores tal 🔒

2M

Kunder

90

Kåringer

1

Banklicens

Invester med
utroligt lave gebyrer

*Der kan forekomme valuta-, tilslutnings- eller eksterne produkt- og spredningsomkostninger. Få mere at vide på vores side om gebyrer. Håndteringsgebyrer gælder ikke for ETF Kerneudvalg. ETF Kerneudvalg er underlagt en politik for fair brug.

Enkel investering med ETF’er

Med DEGIRO, kan du investere i exchange-traded funds (ETF'er), ckurve af udvalgte værdipapirer, der kan købes eller sælges med kun én ordre på en børs på samme måde som en almindelig aktie kan. En ETF kan følge alt fra prisen på en stor og forskelligartet samling af aktier eller værdipapirer til en individuel vare. For eksempel kan du med en World ETF investere i tusindvis af underliggende virksomheder verden over, spredt over regioner og sektorer, med kun én enkel ordre, hvilket giver mulighed for nem diversificering. Provisioner for de mest populære ETF'er er på husets regning. Der kan forekomme valuta-, eksterne produkt- og spreadomkostninger. Du kan finde vilkår og betingelser og listen her.

Lær mere

Impact investering med ESG-score

Investering handler ikke kun om penge; du kan også investere for at skabe en bedre verden. Hos DEGIRO tilbyder vi bæredygtighedsrangeringer, der kan hjælpe dig med at vælge virksomheder, der matcher dine værdier. Såkaldte ESG-scoringer viser dig, hvordan virksomheder eller investeringer scorer på miljø-, social- og selskabsledelsespolitikker. Disse scores hjælper dig med at vurdere de risici – og muligheder – som virksomheders præstationer på kritiske områder såsom klimaforandring, ledelsesløn og mangfoldighed og inklusion udgør. Opdag mere om Impact Investing og de gratis ESG-scorer på vores platform her.

Lær mere

Diversificering af investeringsrisiko

Vi hjælper dig med at sprede din risiko ved at tilbyde dig adgang til et af de største universer af produkter og børser. Du kan påvirke din risiko ved at opbygge en veldiversificeret portefølje og sprede dine investeringer over forskellige typer, regioner og sektorer. Og at balancere mellem vækst- og værdiaktier. Det er vigtigt at bestemme mængden af risiko, du er villig til at tage, hvilke produkter der passer til din risikoprofil og viden og opstille en klar investeringsplan. Hvis du er en begyndende investor, så tjek vores Investorakademi, som inkluderer 10 investeringslektioner for at komme i gang.

Lær mere

Det bedste fra
alle verdener

Vi tilbyder den enestående kombination af en brugervenlig platform og lave gebyrer. Og vi er nu en del af den største mægler i Europa. Find ud af, hvorfor over to millioner investorer allerede investerer hos os.

Uhørt lave gebyrer

Invester globalt med utroligt lave gebyrer.

arrow_right arrow_right
3dcoins

Globale markeder

Få adgang til mere end 50 børser rundt om i verden.

arrow_right arrow_right
3dglobe

Prisvindende mægler

Vi er blevet kåret som den bedste, mest fair og billigste online mægler.

arrow_right arrow_right
3dtrophy

Sikker og pålidelig

Vi er en SDAX-børsnoteret mægler med vores egen banklicens.

arrow_right arrow_right
3dshield

Mere end 2 millioner investorer fra 18 lande investerer allerede med os.

ratings-google-play
atings-app-store

Risikoen ved at investere

Investering kan være profitabelt, men det er ikke uden risiko. Du kan miste (en del af) dit indskud. Hos DEGIRO er vi åbne og transparente om de risici, der følger med at investere. Det er en god ide at overveje hvor meget risiko du er villig til at tage, og hvilke produkter der passer bedst til dine behov.

Derudover er det ikke tilrådeligt at investere ved hjælp af penge, som du måske har brug for på kort sigt, eller at indgå positioner, som kan medføre økonomiske vanskeligheder. Det er en god ide at overveje hvilken slags investor du vil være. Du kan læse mere om risikoen ved at investere i dokumentet Information om investeringsservice eller på vores særlige risikoside.

Din investeringsrejse starter her

Åbn en gratis konto, og slut dig til over 2 millioner kunderinvestorer på vores brugervenlige platform.

Lad os komme i gang
750 DKK credit
days
hours
minutes
close_white

For a limited time only, your first transaction fees up to 750 DKK are on us. See the conditions.

close_white

Vi ønsker at give folk mulighed for at blive de bedste investorer, de kan blive. Ved at tilbyde et univers af muligheder og valg på vores brugervenlige platform fjerner vi barrierer for at gøre investering tilgængelig for alle: Begyndere eller eksperter. Du får adgang til en bred vifte af produkter på mere end 50 globale børser, så du har friheden til at investere, som du vil. I vores verden får du også meget for pengene. Vi tilbyder vi utroligt lave gebyrer uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden og rækkevidden af vores investeringstjenester. Prioritering af dine behov har hjulpet os med at blive den førende europæiske online-mægler. Vores 2+ millioner kunder og 90+ internationale priser er et bevis på vores succes.

Logo

Terms and conditions for the 750 DKK transaction fees offer

If you activate your DEGIRO investment account before the 1st of March 2023, DEGIRO will reimburse your transaction fees up to 750 DKK. The following conditions apply to this offer:

  • The offer is valid until the 28th of February 2023.
  • During the offer period, new clients who have activated an account will receive up to 750 DKK in transaction fees reimbursed.
  • The first transaction costs and external handling fees up to 750 DKK within the timeframe until the 31st of March 2023 will be reimbursed.
  • We will reimburse the transaction costs and external handling fees you have spent (up to a maximum of 750 DKK) to your DEGIRO account in early April.
  • This offer is only valid for new clients with a Danish DEGIRO account.
  • To be eligible for this offer, the new client needs to make a first deposit to validate the account (minimum deposit is 1 DKK) and activate their DEGIRO account.
  • New clients who started their registration before the offer period, but activate their DEGIRO account during the offer period, are also eligible for this offer.
  • If an existing account is already linked to the address of the new client, participation is excluded.
  • Each new client can only claim the 750 DKK transaction credit once.

Acceptance of offer conditions

By participating in the offer, the client automatically accepts the offer conditions and terms. DEGIRO may terminate the campaign prematurely or change the campaign conditions. DEGIRO will communicate any changes via the website.

Participation

Participation in the offer is open to all clients who have activated an account at DEGIRO on or before the 28th of February 2023.

icon_close